Ovo jelo je optimizovano za 6 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Meso iseći na kocke. C bogatu goveđu supu pomešati sa 2 kašike ulja i dobro utrljati u meso, izmešati i ostaviti da odstoji nekoliko sati u frižideru.
Dve glavice luka iseckati, šargarepu iseći na kolutove, a krompir na kriške.
Posebno propržiti luk, a zatim dodati meso, začinsku papriku, šargarepu i krompir.
Sve dinstati još 15 minuta, pa naliti vodom. Dodati so, C biber, list lovora i jednu celu glavicu luka.
Kuvati oko 90 minuta.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.