Jednostavan recept za kolač posle ručka. Slatki medenjaci se lako prave a idelni su za prazničnu trpezu. Uživajte tokom uskršnjih praznika uz ove naše kolače!
Sastojci
20
porcija
Ovo jelo je optimizovano za 20 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Umutiti 2 jaja sa šećerom dodati ulje, jogurt, kakao, brašno, C cimet, prašak za pecivo i sodu bikarbonu.
Korak 2
10 Min
Polovinu mase staviti u podmazan pleh veličine 25x35 cm.
Korak 3
25 Min
Peći dok se malo ne napravi korica, pa premazati sa pekmezom, preko staviti drugu polovinu testa i sve skupa ispeći do kraja na 170 stepeni.
Korak 4
10 Min
Topao kolač premazati sa pekmezom i staviti glazuru od 150gr istopljene čokolade i 6 kašika ulja.
Korak 1
od
4
Sastojci:
Jaje, Šećer, Ulje suncokreta, Jogurt, Kakao u prahu, C - cimet u prahu, Prašak za peciva, Soda bikarbona, Brašno
Umutiti 2 jaja sa šećerom dodati ulje, jogurt, kakao, brašno, C cimet, prašak za pecivo i sodu bikarbonu.
Korak 2
od
4
Polovinu mase staviti u podmazan pleh veličine 25x35 cm.
Korak 3
od
4
Sastojci:
Džem od kajsija
Peći dok se malo ne napravi korica, pa premazati sa pekmezom, preko staviti drugu polovinu testa i sve skupa ispeći do kraja na 170 stepeni.
Korak 4
od
4
Sastojci:
Ulje suncokreta, Čokolada za kuvanje
Topao kolač premazati sa pekmezom i staviti glazuru od 150gr istopljene čokolade i 6 kašika ulja.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.