Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Operite svinjski kare pa zasecite do kostiju i začinite začinom C, seckanim belim lukom i C biberom. Stavite u vatrostalnu tepsiju, dodajte 300 ml vode i preliti meso sa uljem. Staviti da se peče sat vremena u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Dok se meso peče pripremite povrće. Krompir i šargarepu očistite i isecite na krupne komade. U jednu činiju stavite krompir i šargarepu, dodajte grašak i kukuruz, pa u činiju dolijte 200 ml vode.
Otvorite rernu, okrenite svinjski kare, pa dodajte povrće. Povrće iz činije istresite oko mesa. Zatvoriti rernu i nastavite pečenje narednih 30 minuta.
Nakon 30 minuta opet okrenite meso i dodajte šampinjone i prelijte soja sos samo preko mesa pa pecite još 30 minuta. Ukus dobro pečenog mesa i povrća će vas oduševiti!
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.