Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Rezanje luka nožem

Kuhinjski trikovi

Borite se sa ostacima hrane? Zamrznite ih u vakuumskom pakovanju kako biste sačuvali svežinu. Kada ih podgrevate, dodajte malo vode kako bi se povratila vlažnost.

Jedna posuda povrća za obroke tokom cele nedelje. Napunite pleh isečenim povrćem koje najviše volite i ispecite ga u rerni. Koristite ga kao jednostavan prilog za glavno jelo ili za pravljenje brze paste.

Kako bi vam radni dan bio što jednostavniji, pomešajte ostatke hrane sa jajima i napravite brz omlet.

Kako stižu topliji dani zamenite supe jednostavnim i zabavnim salatama. Pomešajte paradajz, listove bosiljka i sveže mocarele sa pesto sosom za brzu Caprese salatu.

Višenamensko meso. Kockice mesa skuvajte u ekspres loncu ili loncu od livenog gvožđa kako biste dobili mekano, sočno meso i ukusnu supu. Prvo zapecite meso u loncu, zatim dodajte manju količinu vode, povrće i začinsko bilje koje volite, i kuvajte sat vremena na laganoj vatri kako bi rezultat bio što bolji.

Seckajte kao profesionalac uz ovih 6 jednostavnih trikova

Seckajte kao profesionalac uz ovih 6 jednostavnih trikova

Seckanje je osnovna kuvarska veština, a ako ga radite pravilno brže ćete spremati jela i biće mnogo bolja. Noževi su alat za seckanje, ali nisu jedini. Pogledajmo koji to još alati mogu da se koriste da seckate kao profesionalac.
Saznajte više
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja