1. Koktel-sos
Najčešće se koristi za pripremu morskih plodova, naročito kozica, a veoma lako se sprema. Pomešajte kečap, sok od limuna, ren i Vorčesteršir sos i biber.
2. Sotirane pečurke
Potrebni sastojci: pečurke; puter; so i biber; maslinovo ulje; Vorčesteršir sos; beli luk; peršun.
Zagrejte tiganj i dodajte malo putera i maslinovog ulja. Kada puter proključa, dodajte pečurke, Vorčesteršir sos i beli luk. Kada pečurke omekšaju i potamne, isključite ringlu i dodajte so, biber i peršun po želji.
3. Dresing za Cezar salatu
Potrebni sastojci:
Beli luk, file de raised, senf, maslinovo ulje, so i biber, parmezan.
Sve sastojke stavite u blender i blendajte sve dok ne dobijete homogenu smesu.
Predložili smo vam tri jedinstvena načina za upotrebu Vorčesteršir sosa. Koji vam se najviše dopao?