Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Prebranac

Prebranac

(0)
45 Min
Srednje
Kupi sada
Posno jelo koje svi volimo, prebranac! Evo jedne drugačije ideje kako prebranac možete pripremiti.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Pasulj
250  g
Praziluk
3 
Šargarepa
1 
Paprika
3  g
C crni biber - mleveni
30  g
C ideja za prebranac
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
25.6 g
Energija
115.6 kcal
Masti
0.7 g
Belančevina
4.1 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

45 Мinuta
  • Korak 1

    20 Min
    Pasulj očistite i prokuvajte dva puta uz menjanje vode.
  • Korak 2

    5 Min
    Nakon kuvanja propržite praziluk i sitno seckanu šargarepu pa dodajte kuvani pasulj.
  • Korak 3

    5 Min
    Uz dobro mešanje pržite sve sastojke na tihoj vatri pa u njih dodajte C ideju za Pasulj prebranac, C biber, malo mlevene crvene slatke paprike.
  • Korak 4

    15 Min
    Sastojke prespite u pleh i zapecite u rerni 15-tak minuta na 200 stepeni.
Prebranac

Korak 1 od 4

Korak  1
Sastojci: Pasulj

Pasulj očistite i prokuvajte dva puta uz menjanje vode.

Prebranac

Korak 2 od 4

Korak  2 Korak  2 Korak  2
Sastojci: Šargarepa, Praziluk, Pasulj

Nakon kuvanja propržite praziluk i sitno seckanu šargarepu pa dodajte kuvani pasulj.

Prebranac

Korak 3 od 4

Korak  3
Sastojci: C ideja za prebranac, C mleveni crni biber

Uz dobro mešanje pržite sve sastojke na tihoj vatri pa u njih dodajte C ideju za Pasulj prebranac, C biber, malo mlevene crvene slatke paprike.

Prebranac

Korak 4 od 4

Korak  4

Sastojke prespite u pleh i zapecite u rerni 15-tak minuta na 200 stepeni.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
1 + 10 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato vlaknima
  • Božić
  • Čorbasta jela
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jesen
  • Lokalna kuhinja
  • Mahunarke / Sočivo / Pasulj
  • Nema informacija o alergenima
  • Nizak sadržaj šećera
  • Nova godina
  • Pečenje
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Proslava
  • Ručak
  • Uskrs
  • Večera
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Izjava o pristupačnosti