Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Leblebije sa pirinčem

Leblebije sa pirinčem

(0)
45 Min
Lako
Kupi sada
Osobama koje poste ponekad ponestane ideja za obrok, zato vam mi predstavljamo recept koji može da vam ulepša nedeljni ručak.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
Leblebije
250  g
Dugi pirinač
5  g
Zacin C Mešani Začin
1  kaf. Kašičica
Ruzmarin
1  sup. Kašika
Maslinovo ulje
200  g
Paradajz
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
81.6 g
Energija
460.1 kcal
Masti
8.5 g
Belančevina
15.5 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

45 Мinuta
  • Korak 1

    35 Min
    Leblebije prokuvajte i procedite, a isto uradite i sa C pirinčem.
  • Korak 2

    5 Min
    Oljuštite paradajz i iseckajte ga na sitne kocke.
  • Korak 3

    5 Min
    Sve sjedinite i promešajte pažljivo, a u masu dodajte Začin C, svež ruzmarin i maslinovo ulje.
Leblebije sa pirinčem

Korak 1 od 3

Korak  1 Korak  1
Sastojci: Pirinač, Leblebije

Leblebije prokuvajte i procedite, a isto uradite i sa C pirinčem.

Leblebije sa pirinčem

Korak 2 od 3

Korak  2
Sastojci: Paradajz

Oljuštite paradajz i iseckajte ga na sitne kocke.

Leblebije sa pirinčem

Korak 3 od 3

Korak  3
Sastojci: Ruzmarin, Maslinovo ulje, Začin C

Sve sjedinite i promešajte pažljivo, a u masu dodajte Začin C, svež ruzmarin i maslinovo ulje.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
5 + 5 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Boiling
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jesen
  • Lokalna kuhinja
  • Mahunarke / Sočivo / Pasulj
  • Mali obrok
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Ostalo
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proleće
  • Ručak
  • Večera
  • Za porodicu
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja