Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Krompiruša

Krompiruša

(0)
45 Min
Lako
Volite pite? Krompiruša je idealan izbor za Vas! Probajte ovaj naš jednostavan recept za krompirušu i uživajte u uskršnjim praznicima. Prijatno!

Sastojci

20 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 20 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  Kg
Krompir
0.5  c
Ulje suncokreta
5  g
Začin C mešavina začina
3  g
Kuhinjska So
700  g
Kora za pitu
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
36 g
Energija
230.2 kcal
Masti
7.6 g
Belančevina
4.5 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

45 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Krompir oljuštiti i narendati pa promešati sa svim začinima.
  • Korak 2

    10 Min
    Staviti 3 kore na radnu površinu, pa postaviti na početak red krompira i urolati – postupak ponoviti dok sav material ne potrošite.
  • Korak 3

    30 Min
    Pitu staviti u pleh i premazati uljem. Peći 30 minuta na 200stepeni.
Krompiruša

Korak 1 od 3

Korak  1 Korak  1
Sastojci: Krompir, Začin C mešavina začina

Krompir oljuštiti i narendati pa promešati sa svim začinima.

Krompiruša

Korak 2 od 3

Korak  2 Korak  2
Sastojci: Kora za pitu, Krompir

Staviti 3 kore na radnu površinu, pa postaviti na početak red krompira i urolati – postupak ponoviti dok sav material ne potrošite.

Krompiruša

Korak 3 od 3

Korak  3 Korak  3
Sastojci: Ulje suncokreta, Kuhinjska So, Kora za pitu

Pitu staviti u pleh i premazati uljem. Peći 30 minuta na 200stepeni.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
1 + 17 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bakery products
  • Balkanska kuhinja
  • Doručak
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Jesen
  • Krompir
  • Lako
  • Leto
  • Lokalna kuhinja
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Pečenje
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Slane pite / tartovi
  • Uskrs
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja