Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Letnja musaka bez mesa

Letnja musaka bez mesa

(0)
70 Min
Lako
Kupi sada
Ove nedelje probajte našu letnju musaku bez mesa. Recept je vrlo jednostavan, a ukus će biti nezaboravan!
Kupi sada

Sastojci

6 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 6 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
Tikvica
300  g
Patlidžan
600  g
Mocarela
2  sup. Kašike
Začin C univerzalni začin iz bašte kesica 300g
1 
Žumance
200  g
Paradajz
100  ml
Pavlaka za kuvanje
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
13.3 g
Energija
340.4 kcal
Masti
18.8 g
Belančevina
29.6 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

70 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Tikvice i patlidžan isecite uzdužno na debele kriške, posolite, propržite sa obe strane i odložite na salvetu da upije ulje.
  • Korak 2

    5 Min
    Paradajz isecite na kolutove i pustite da se ocedi.
  • Korak 3

    5 Min
    Mocarelu krupno izrendajte, a pavlaku i žumance dobro izmešajte dodavši Začin C iz bašte.
  • Korak 4

    5 Min
    U nauljen pleh za pečenje naizmenično ređajte tikvice, sir i patlidžan i na vrh stavite paradajz.
  • Korak 5

    50 Min
    Prelijte pavlakom i pecite u rerni na 200°C do 50 minuta.
Letnja musaka bez mesa

Korak 1 od 5

Korak  1 Korak  1 Korak  1
Sastojci: Tikvica, Patlidžan

Tikvice i patlidžan isecite uzdužno na debele kriške, posolite, propržite sa obe strane i odložite na salvetu da upije ulje.

Letnja musaka bez mesa

Korak 2 od 5

Korak  2 Korak  2
Sastojci: Paradajz

Paradajz isecite na kolutove i pustite da se ocedi.

Letnja musaka bez mesa

Korak 3 od 5

Korak  3
Sastojci: Neslana Mocarela, Začin C iz bašte

Mocarelu krupno izrendajte, a pavlaku i žumance dobro izmešajte dodavši Začin C iz bašte.

Letnja musaka bez mesa

Korak 4 od 5

Korak  4
Sastojci: Paradajz, Tikvica, Patlidžan

U nauljen pleh za pečenje naizmenično ređajte tikvice, sir i patlidžan i na vrh stavite paradajz.

Letnja musaka bez mesa

Korak 5 od 5

Korak  5
Sastojci: Pavlaka za kuvanje

Prelijte pavlakom i pecite u rerni na 200°C do 50 minuta.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
4 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Lako
  • Leto
  • Mediteranska kuhinja
  • Na bazi paradajza
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Prilog
  • Ručak
  • Sir
  • Večera
  • Večera
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja