Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Uskršnja jagnjetina

Uskršnja jagnjetina

(0)
220 Min
Srednje
Predstavljamo vam idealan praznični ručak - Uskršnju jagnetinu! Pogledajte ovaj naš jednostavan recept, savršen za uskršnju trpezu.

Sastojci

10 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 10 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  Kg
Jagnjetina
500  g
Krompira
250  g
Šargarepe
5  g
Ruzmarin
1 
Beli luk
2  g
C mleveni crni biber
5  g
Začin C iz bašte
10  ml
Maslinovo ulje
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
11.4 g
Energija
290.6 kcal
Masti
9.1 g
Belančevina
40.9 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

220 Мinuta
  • Korak 1

    120 Min
    Jagnjetinu začinite C Biberom i Začinom C iz bašte pa je ostavite da ostoji 2 sata u frižideru.
  • Korak 2

    5 Min
    Izvadite jagnjetinu iz frižidera pa je špikujte ruzmarinom i belim lukom.
  • Korak 3

    5 Min
    Operite i oljuštite krompir i šargarepu, pa isecite na krupnije komade i dodajte u pleh sa jagnjetinom.
  • Korak 4

    90 Min
    Sve prelijte maslinovim uljem, dodajte pola čaše vode pa stavite da se peče na 190 stepeni 90 minuta (okrenite meso posle nekih 45 minuta pečenja).
Uskršnja jagnjetina

Korak 1 od 4

Sastojci: Jagnjetina, Začin C iz bašte, C mleveni crni biber

Jagnjetinu začinite C Biberom i Začinom C iz bašte pa je ostavite da ostoji 2 sata u frižideru.

Uskršnja jagnjetina

Korak 2 od 4

Korak  2 Korak  2
Sastojci: Beli luk, Ruzmarin

Izvadite jagnjetinu iz frižidera pa je špikujte ruzmarinom i belim lukom.

Uskršnja jagnjetina

Korak 3 od 4

Korak  3 Korak  3 Korak  3 Korak  3
Sastojci: Šargarepa, Krompir, Jagnjetina

Operite i oljuštite krompir i šargarepu, pa isecite na krupnije komade i dodajte u pleh sa jagnjetinom.

Uskršnja jagnjetina

Korak 4 od 4

Korak  4 Korak  4 Korak  4
Sastojci: Jagnjetina

Sve prelijte maslinovim uljem, dodajte pola čaše vode pa stavite da se peče na 190 stepeni 90 minuta (okrenite meso posle nekih 45 minuta pečenja).

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
1 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Autentična kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Čorbasta jela
  • Dinstana jela
  • Dinstanje
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Jagnjetina
  • Krompir
  • Lokalna kuhinja
  • Nema informacija o alergenima
  • Niska količina soli
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Proslava
  • Ručak
  • Uskrs
  • Večera
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja