Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Pasta sa pesto sosom, piletinom i paradajzom

Pasta sa pesto sosom, piletinom i paradajzom

(0)
35 Min
Srednje
Kupi sada
Nezaboravan ukus koji pruža pesto sos, još kada se preko doda malo mocarela sira ostaće upamćen kao jedan od najukusnijih nedeljnih ručkova.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Pasta
200  g
Pileće meso
2  Češanja
Beli luk
15  g
Sveži bosiljak
5  g
Limunov sok
4  g
C - crni biber u zrnu
100  g
Čeri paradajz
0.25  c
Maslinovo ulje
2  sup. Kašike
Balzamiko sirće
20  g
Pesto sos
1 
Crni luk
0.33  c
Rendani parmezan
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
65.5 g
Energija
559.6 kcal
Masti
27.7 g
Belančevina
22.5 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

35 Мinuta
  • Korak 1

    10 Min
    Prema uputstvu skuvajte pastu, dodajte malo soli. Kada se skuva, procedite i stavite sa strane – neka ostane topla.
  • Korak 2

    5 Min
    U blender stavite čenove belog luka dok se skroz ne samelju. Dodajte sveži bosiljak, limunov sok, C biber i so po ukusu. Dok je blender uključen polako dolivajte maslinovo ulje dok smesa ne postane polu-tečna.
  • Korak 3

    5 Min
    Preko traka crnog luka namažite balzamiko sirće, kao i preko pilećeg belog mesa. U aluminijumsku foliju stavite cherry paradajz, a zatim zatvorite sa svih strana.
  • Korak 4

    10 Min
    Na vreli tiganj stavite piletinu, luk i aluminijumske loptice sa paradajzom. Pecite sve dok luk ne postane mekan, a cherry paradajz se otvori. Sklonite luk i paradajz, a piletinu pecite dok ne bude skroz gotova. Kad je sve gotovo, iseckajte piletinu na kockice, dodatno usitnite crni luk.
  • Korak 5

    5 Min
    U činiju sa pastom ubacite pesto sos, paradajz, crni luk i piletinu. Promešajte sve lagano. Dodajte malo parmezana u celu smesu. Preostali parmezan pospite preko svake porcije za dekoraciju.
Pasta sa pesto sosom, piletinom i paradajzom

Korak 1 od 5

Korak  1
Sastojci: Taljatele

Prema uputstvu skuvajte pastu, dodajte malo soli. Kada se skuva, procedite i stavite sa strane – neka ostane topla.

Pasta sa pesto sosom, piletinom i paradajzom

Korak 2 od 5

Korak  2
Sastojci: Svež Bosiljak, Sok Od Limuna, C Crni biber u zrnu 20g, Maslinovo ulje, Čena belog luka

U blender stavite čenove belog luka dok se skroz ne samelju. Dodajte sveži bosiljak, limunov sok, C biber i so po ukusu. Dok je blender uključen polako dolivajte maslinovo ulje dok smesa ne postane polu-tečna.

Pasta sa pesto sosom, piletinom i paradajzom

Korak 3 od 5

Korak  3 Korak  3 Korak  3
Sastojci: Bazamiko Sirće, Pileće meso, Paradajz

Preko traka crnog luka namažite balzamiko sirće, kao i preko pilećeg belog mesa. U aluminijumsku foliju stavite cherry paradajz, a zatim zatvorite sa svih strana.

Pasta sa pesto sosom, piletinom i paradajzom

Korak 4 od 5

Korak  4 Korak  4 Korak  4
Sastojci: Crni luk (naseckan), Pileće meso, Paradajz

Na vreli tiganj stavite piletinu, luk i aluminijumske loptice sa paradajzom. Pecite sve dok luk ne postane mekan, a cherry paradajz se otvori. Sklonite luk i paradajz, a piletinu pecite dok ne bude skroz gotova. Kad je sve gotovo, iseckajte piletinu na kockice, dodatno usitnite crni luk.

Pasta sa pesto sosom, piletinom i paradajzom

Korak 5 od 5

Korak  5 Korak  5
Sastojci: Paradajz, Crni luk (naseckan), Pileće meso, Pesto sos, Rendani parmezan

U činiju sa pastom ubacite pesto sos, paradajz, crni luk i piletinu. Promešajte sve lagano. Dodajte malo parmezana u celu smesu. Preostali parmezan pospite preko svake porcije za dekoraciju.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
4 + 15 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Glavno jelo
  • Italijanska kuhinja
  • Iz tiganja
  • Izvor proteina
  • Lako
  • Leto
  • Nizak sadržaj šećera
  • Piletina
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Proslava
  • Romantično veče
  • Ručak
  • Sir
  • Sos
  • Testenina
  • Testenina / Nudle
  • Večera

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Pasta sa slaninom i karfiolom

    Pasta sa slaninom i karfiolom

    50 Min Lako
  • Pesto pasta sa piletinom

    Pesto pasta sa piletinom

    25 Min Lako
  • Pasta sa tikvicama

    Pasta sa tikvicama

    30 Min Srednje
  • Pasta sa lososom u sosu od limete

    Pasta sa lososom u sosu od limete

    25 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja