Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Svinjska rebarca na roštilju

Nutritivna vrednost po porciji

13%
Preporučen dnevni unos
279
Kcal / po porciji
Ugljeni hidrati
2% 1g
2
Masti
36% 10g
36
Proteini
62% 41g
62

Saznajte više o MyMenu IQ™ **

Veoma izbalansiran obrok

MyMenu IQ™ je vaš vodič za odabir nutritivno izbalansiranog jelovnika na skali od 0 do 100, pri čemu se fokus stavlja na glavni obrok.

Izbalansirajte svoj obrok

Sada uživajte u svom obroku!

MyMenu IQ™

Bravo! Dostigli ste 100 na MMIQ za ovaj obrok.
Vratite se na izbornik kako biste provjerili svoj odabir.
Trenutni MyMenu IQ™
Veoma izbalansiran obrok

MyMenu IQ™ je vaš vodič za odabir nutritivno izbalansiranog jelovnika na skali od 0 do 100, pri čemu se fokus stavlja na glavni obrok.

    Bravo! Dostigli ste 100 na MMIQ za ovaj obrok.

    MyMenu IQ™

    Veoma izbalansiran obrok
    Trenutni MyMenu IQ™

    Sažetak vašeg jelovnika

    Glavno jelo
    rebarca na rostilju
    Svinjska rebarca na roštilju
    90 ’
    Add recipe
    Prilog
    Dodaj više jela

    Svinjska rebarca na roštilju

    (0)
    90 Min
    Srednje
    Kupi sada
    Kada se pomenu rebarca sa roštilja, malo ko od ljubitelja mesa ostane ravnodušan. Ove nedelje raspalite roštilj, pozovite porodicu i prijatelje i spremite im rebarca na roštilju.
    Kupi sada

    Sastojci

    8 porcija

    Ovo jelo je optimizovano za 8 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

    ingredient_quantity
    recipe ingredient
    1.5  Kg
    Svinjska rebarca
    2  kaf. Kašičica
    Tamni šećer
    0.5  kesica
    C mleveni crni biber kesica 10g
    5  g
    C začinska paprika slatka kesica 100g
    5  g
    Ljuta tucana paprika
    2 
    Čena belog luka
    3  kaf. Kašičica
    Suncokretovo ulje
    4  g
    So
    Kopirajte

    Saveti i trikovi

    Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

    Izvezite sastojke

    Izaberite iz liste sastojaka

    Kopirajte
    Ugljeni hidrati
    1.4 g
    Energija
    280 kcal
    Masti
    10.9 g
    Belančevina
    41.1 g
    Informacije po porciiji

    Uputstvo

    90 Мinuta
    • Korak 1

      5 Min
      Očistite i sitno iseckajte beli luk, zatim ga pomešajte sa C biberom, solju, ljutom i slatkom tucanom paprikom i smeđim šećerom. Kada napravite dobru smesu, nju utrljajte u svinjska rebarca.
    • Korak 2

      5 Min
      Na veće parče alu folije stavite začinjena rebarca, i prelijte ih uljem. Presavijte foliju i skroz zatvorite rebarca, a onda ih tako ostavite da jednu noć prenoće u frižideru.
    • Korak 3

      30 Min
      Kada sutradan izvadite rebarca, prvo ih ostavite da odstoje na sobnoj temperaturi 30 minuta.
    • Korak 4

      50 Min
      Na zagrejani roštilj stavljamo rebarca u foliji i pečemo ih sa obe strane po 40-ak minuta. Nakon toga skinemo foliju i pečemo ih još 10-ak minuta kako bi bila hrskava.
    Svinjska rebarca na roštilju

    Korak 1 od 4

    Korak  1 Korak  1 Korak  1 Korak  1
    Sastojci: Beli luk, C začinska paprika slatka kesica 100g, C mleveni crni biber kesica 10g, Tamni šećer, Crvene ljute papričice, Rebra, So

    Očistite i sitno iseckajte beli luk, zatim ga pomešajte sa C biberom, solju, ljutom i slatkom tucanom paprikom i smeđim šećerom. Kada napravite dobru smesu, nju utrljajte u svinjska rebarca.

    Svinjska rebarca na roštilju

    Korak 2 od 4

    Korak  2
    Sastojci: Rebra, Suncokretovo ulje

    Na veće parče alu folije stavite začinjena rebarca, i prelijte ih uljem. Presavijte foliju i skroz zatvorite rebarca, a onda ih tako ostavite da jednu noć prenoće u frižideru.

    Svinjska rebarca na roštilju

    Korak 3 od 4

    Korak  3
    Sastojci: Rebra

    Kada sutradan izvadite rebarca, prvo ih ostavite da odstoje na sobnoj temperaturi 30 minuta.

    Svinjska rebarca na roštilju

    Korak 4 od 4

    Korak  4 Korak  4
    Sastojci: Rebra

    Na zagrejani roštilj stavljamo rebarca u foliji i pečemo ih sa obe strane po 40-ak minuta. Nakon toga skinemo foliju i pečemo ih još 10-ak minuta kako bi bila hrskava.

    Recept kao PDF

    Podelite sa prijateljima

    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Whatsapp

    Активирајте везу

    Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

    Napišite svoje mišljenje

    Vaša recenzija
    select 1 star out of 5
    select 2 star out of 5
    select 3 star out of 5
    select 4 star out of 5
    select 5 star out of 5
    Da li biste preporučili ovu stavku?
    Images
    Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
    19 + 1 =
    Molimo ispunite captcha polje

    Otkrijte više

    • Američka kuhinja
    • Balkanska kuhinja
    • Bogato proteinima
    • Božić
    • Dinstana jela
    • Evropska kuhinja
    • Glavno jelo
    • Grilovano
    • Ispod 300 kcal
    • Izvor proteina
    • Keto-Friendly
    • Nizak sadržaj šećera
    • Nova godina
    • Pića
    • Popodnevni obrok
    • Porodični obrok
    • Prijatelji
    • Proslava
    • Roštilj
    • Svinjetina
    • Večera
    • facebook
    • Instagram
    • Youtube
    • Kontaktirajte nas
    • Registracija
    • Obaveštenje o privatnosti
    • Kolačići
    • Pravila i uslovi korišćenja