Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Rinflajš

Rinflajš

(0)
290 Min
Srednje
Predstavljamo ti naš novi recept inspirisan vojvođanskim specijalitetom - rinflajš! Uživaj u autentičnom ukusu sastrojaka koji su uzgojeni po principima regenerativne poljoprivrede.* Okusite tradiciju na svom tanjiru, uz svaki zalogaj koji vas podseća na toplinu doma. Jednostavno jelo za pripremu sa junećim mesom, dosta povrća, sosom od rena i začinima koji upotpunjuju ukus ovom obroku. Rezultat je sočno meso sa povrćem, preliveno kremastim sosom, savršeno začinjeno Začinom C i biberom.

Sastojci

7

Ovo jelo je optimizovano za 7 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Šargarepa
100  g
Celer
50  g
Peršun
60  g
Začin C univerzalni začin kesica 250g
5  g
C mleveni crni biber kesica 10g
100  g
Paškanat
50  g
Brašno
300  ml
Mleko
10  g
C ren tegla 200g
2  Kg
Rozbratna
200  g
Crni luk
100  g
Puter
700  ml
Bujon
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
24.6 g
Energija
649.2 kcal
Masti
30.1 g
Belančevina
67.2 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

290 Мinuta
  • Priprema povrća

    10 Min
    Povrće oprati i oljuštiti. Crni luk iseći na pola te na jakoj vatri opeći donji deo, pa ubaciti u blago proključalu vodu.
  • Priprema mesa

    5 Min
    Juneću rozbratnu blago isprati u toploj vodi od eventualnog viška krvi, pa staviti u supu.
  • Dodavanje povrća i začina

    5 Min
    Dodati ostatak povrća, šargarepu, paškanat i celer, i polovinu svežeg peršuna, C biber u zrnu i polovinu Začina C.
  • Kuvanje supe

    240 Min
    Kuvati 4h na veoma tihoj vatri, te sa vremena na vreme openiti supu.
  • Kremasta sos priprema

    15 Min
    Na puteru propržiti brašno, te naliti mlekom i bujonom, a nakon što prokuva dodati Ren C i Začin C. Kuvati lagano do savršeno kremaste teksture.
  • Procediti bujon i povrće

    10 Min
    Bujon procediti i odvojiti šargarepu, celer, paškanat i šargarepu. Kuvano sočno meso položiti na tanjir, sa strane položiti povrće, pa preliti sosom od rena.
  • Posluživanje uz tostirani hleb i salatu

    5 Min
    Poslužiti uz tostirani hleb sa zrnevljem i salatu od mladih izdanaka zelene salate, čeri paradajzom i začiniti balzamiko dresingom.
Rinflajš

Priprema povrća od 7

Priprema povrća Priprema povrća Priprema povrća

Povrće oprati i oljuštiti. Crni luk iseći na pola te na jakoj vatri opeći donji deo, pa ubaciti u blago proključalu vodu.

Rinflajš

Priprema mesa od 7

Priprema mesa Priprema mesa Priprema mesa

Juneću rozbratnu blago isprati u toploj vodi od eventualnog viška krvi, pa staviti u supu.

Rinflajš

Dodavanje povrća i začina od 7

Dodavanje povrća i začina Dodavanje povrća i začina Dodavanje povrća i začina

Dodati ostatak povrća, šargarepu, paškanat i celer, i polovinu svežeg peršuna, C biber u zrnu i polovinu Začina C.

Rinflajš

Kuvanje supe od 7

Kuvanje supe Kuvanje supe

Kuvati 4h na veoma tihoj vatri, te sa vremena na vreme openiti supu.

Rinflajš

Kremasta sos priprema od 7

Kremasta sos priprema Kremasta sos priprema Kremasta sos priprema

Na puteru propržiti brašno, te naliti mlekom i bujonom, a nakon što prokuva dodati Ren C i Začin C. Kuvati lagano do savršeno kremaste teksture.

Rinflajš

Procediti bujon i povrće od 7

Procediti bujon i povrće Procediti bujon i povrće Procediti bujon i povrće

Bujon procediti i odvojiti šargarepu, celer, paškanat i šargarepu. Kuvano sočno meso položiti na tanjir, sa strane položiti povrće, pa preliti sosom od rena.

Rinflajš

Posluživanje uz tostirani hleb i salatu od 7

Posluživanje uz tostirani hleb i salatu Posluživanje uz tostirani hleb i salatu Posluživanje uz tostirani hleb i salatu

Poslužiti uz tostirani hleb sa zrnevljem i salatu od mladih izdanaka zelene salate, čeri paradajzom i začiniti balzamiko dresingom.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
1 + 3 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Dinstana jela
  • Dinstanje
  • Glavno jelo
  • Iz tiganja
  • Izvor proteina
  • Jagnjetina
  • Kuvanje u šerpi
  • Lokalna kuhinja
  • Nizak sadržaj šećera
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Ručak
  • Sporo kuvanje
  • Supe
  • Veal
  • Večera
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Izjava o pristupačnosti