Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Na dasci rasporedite 1 kašičicu majčine dušice, 2 kašičice zgnječenog mešanog bibera i so. Promešajte začine.
Svinjske filete premažite s THOMY Garlic majoneznim sosom i temeljno ih uvaljajte u začine. Marinirane filete ostavite ih na 30 minuta na sobnoj temperaturi.
Marinirane filete pržite sa obe strane na grill tiganju sa malom količinom ulja od uljane repice.
Stavite u prethodno zagrejanu rernu na 180-190°C na najviše 5-7 minuta.
Kratko propržite kriške belog luka na ulju, zatim dodajte listove baby spanaća i pržite oko 1 minut. Prelijte sa sokom od pomorandže po ukusu. Začinite solju i C mlevenim crnim biberom.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.