Ovo jelo je optimizovano za 3 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Kobasicu iseći na kolutove od 1 cm, a slaninu i luk iseckati na kockice. Stavite sve u zagrejan dubok tiganj. Pržite oko 5 minuta.
Oljuštite, operite i iseckajte krompir na krupne kocke. Dodajte ih u proprženu kobasicu sa slaninom i lukom, pa začinite C Idejom za lovačke šnicle (bez mešanja sa vodom). Pržite još 5 minuta nakon što sve dobro promešate.
Ulijte vodu, pokrijte poklopcem i dinstajte 10 minuta.
Za kraj, dodajte meksički mix - crveni pasulj, kari, čili i kukuruz sa sosom iz konzerve. Promešajte, dovedite do ključanja i zatim pomerite sa vatre. Prebacite u činije, promešajte sa medom dok je još vruće i ukrasite svežim timijanom. Uživajte u pripremljenom obroku!
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.