Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Goveđe pečenje sa pečurkama

Goveđe pečenje sa pečurkama

(0)
40 Min
Lako
Goveđe pečenje je meso koje je poznato po svom nežnom ukusu i sočnoj teksturi. Može se pripremiti na mnogo načina, ali u ovom receptu kombinujemo ga sa pečurkama. Dinstano u višnjevači, jelo dobija bogatstvo ukusa. Ovaj način pripreme čini meso još sočnijim, a sos se savršeno uklapa sa pečurkama, stvarajući idealnu kombinaciju. Ova govedina je odličan izbor za specijalne prilike ili ukusan porodični ručak. Možete je poslužiti sa pirinčem ili sa svežim povrćem. Jelo se brzo priprema, a rezultati su uvek impresivni, pa je savršen za one koji žele da zadive goste ili uživaju u izuzetnom obroku kod kuće.

Sastojci

2

Ovo jelo je optimizovano za 2 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
150  g
Šampinjoni
200  g
Govedina
2 
Luk
3  šolje
Jogurt
5  g
Mirođija
4 
Jagode
5  g
C mleveni crni biber
2  g
Kuhinjska So
1  g
Majčina Dušica
1  sup. Kašika
Suncokretovo Ulje
0.25  čaša
Liker od višnje
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Energija
1083.9 kcal
Masti
90.3 g
Belančevina
25 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

40 Мinuta
  • Korak 1

    9 Min
    Iseckajte luk, meso i pečurke na krupne kocke.
  • Korak 2

    25 Min
    Dinstajte luk u malo ulja do zlatne boje. Dodajte meso, a zatim i pečurke.
  • Korak 3

    5 Min
    Prelijte sos od prženja višnjevačom. Dodajte bobice kleke, timijan i so. Dinstajte pod poklopcem. Začinite po ukusu sa C mlevenim crnim biberom, dodajte jogurt i začine, pa sve promešajte.
  • Korak 4

    1 Min
    Poslužite sa pirinčem.
Goveđe pečenje sa pečurkama

Korak 1 od 4

Iseckajte luk, meso i pečurke na krupne kocke.

Goveđe pečenje sa pečurkama

Korak 2 od 4

Dinstajte luk u malo ulja do zlatne boje. Dodajte meso, a zatim i pečurke.

Goveđe pečenje sa pečurkama

Korak 3 od 4

Prelijte sos od prženja višnjevačom. Dodajte bobice kleke, timijan i so. Dinstajte pod poklopcem. Začinite po ukusu sa C mlevenim crnim biberom, dodajte jogurt i začine, pa sve promešajte.

Goveđe pečenje sa pečurkama

Korak 4 od 4

Poslužite sa pirinčem.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
8 + 5 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Dinstana jela
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Glavno jelo
  • Globalna kuhinja
  • Govedina
  • Iz tiganja
  • Mleko / kremasta osnova
  • Niska količina soli
  • Pečurke
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Set obroka
  • Večera
  • Večera
  • Vikendi
  • Voće
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja