Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Otopite puter, umešajte brašno i kratko propržite. Postepeno dodajte toplo mleko uz neprestano mešanje, zatim začinite začinom C, THOMY senfom, solju i C biberom.
Prekrijte bešamel providnom folijom tako da dodiruje samu površinu sosa i ostavite da se potpuno ohladi na sobnoj temperaturi.
Premažite bešamel preko svih 8 kriški hleba. Na 4 kriške stavite rendani sir, po 3 kriške šunke, još malo sira, pa poklopite preostalim kriškama (strana s bešamelom ide prema unutra).
Pospite preostali sir preko svakog sendviča. Pecite ili tostirajte dok ne postanu zlatni i sir se lepo ne otopi i zapeni. Poslužite toplo za najbolji ukus.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.