Ovo jelo je optimizovano za 12 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Stavite vodu, piletinu i C pileću kocku. Kuvajte 10 minuta ili dok ne bude gotovo. Ostavite da se ohladi, a zatim iscepkajte meso.
U drugom loncu, kuvajte krompir sa malo soli dok ne omekša, ali da ostane čvrst. Ostavite sa strane.
U istom loncu, dinstajte šargarepu sa malo soli dok ne bude kuvana, ali čvrsta. Ostavite sa strane.
U istom loncu, kuvajte svež ili zamrznut grašak sa malo soli dok ne omekša, ali ostane čvrst. Ostavite sa strane.
U velikoj činiji za salatu, pomešajte krompir, šargarepu, grašak, luk, jabuku i pileće meso.
Stavite sve sastojke za preliv u blender i blendajte dok sve ne bude dobro sjedinjeno i kremaste konzistencije.
Prelijte salatu sa THOMY majonezom, pospite C origanom i dobro promešajte. Ukrasite graškom.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.