Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga
  • Recepti
  • Magazin
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • C
  • Prijavljivanje
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
C-ideja-za-piletinu-sa-pecurkama

C ideja piletina sa šampinjonima kesica 42g

(1)
Product Adimo
Kupi sada
.

Informacije o proizvodu

Praškasta smeša sa začinima za pripremu piletine sa šampinjonima u sosu.

.

Sastojci u proizvodu

Suncokretovo ulje, pšenično brašno, kukuruzni skrob, so 9,8%, sušeni crni luk 7,4%, ekstrakt kvasca, krompirov skrob, šećer, laktoza, začini 3,6% (sušeni bosiljak
1,4%, sušeni origano, sušena majčina dušica, mleveni crni biber).

Povezani recepti

Pokaži još recepata

Piletina sa šampinjonima

Piletina sa šampinjonima

30 Min Lako
Zapečena piletina sa šampinjonima

Zapečena piletina sa šampinjonima

45 Min Srednje
Piletina u sosu od pečuraka

Piletina u sosu od pečuraka

20 Min Srednje

Pokaži još recepata

Više informacija

.

Nutritivna vrednost proizvoda

na 100g
Pakovanje (g) 42 g
Energija (kJ) 1871 kJ
Energija (kcal) 448 kcal
Masti (g) 24.90 g
- od kojih zasićene masne kiseline (g) 2.30 g
Ugljeni hidrati (g) 45.40 g
- od kojih šećeri (g) 10.50 g
Vlakna (g) 2.60 g
Proteini (g) 9.10 g
So (g) 10.14 g
.

Alergeni u proizvodu

AllergenItem AllergenStatus AllergenDescription
Pšenica
Da
Sadrži - No Values
Laktoza
Da
Sadrži - No Values
Jaja
Da
Može da sadrži - No Values
Soja
Da
Može da sadrži - No Values
Celer
Da
Može da sadrži - No Values

N / A - nije navedeno

.

Karakteristike i prednosti

•Veoma ukusno / Izvrstan ukus
•Uspeh je zagarantovan
•Jednostavan spisak sastojaka
•Koraci za pripremu
•Raznovrsnost u svakodnevnoj ishrani
•Inspiracija van kuće
.

Priprema

Dodati: 500g pilećeg belog mesa, 150g šampinjona.


Priprema: 

  1. 500 g piletine iseći na manje komade i u većem tiganju na jakoj vatri propržiti uz mešanje dok ne dobije zlatnu boju (oko 10 min).
  2. Dodati 150 g iseckanih šampinjona i nastaviti prženje uz mešanje narednih 3 minuta.
  3. Sadržaj kesice rastvoriti u 400 ml hladne vode i preliti preko mesa i šampinjona.
  4. Kuvati u polupokrivenom tiganju na laganoj vatri, uz povremeno mešanje, dok sos ne postane kremast (oko 15 minuta).

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
1 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja