Praškasta mešavina sa začinima za pripremu Lovačkih šnicli
Pavlaka u prahu 21%, palmino ulje, pšenično brašno, kukuruzni skrob, so 8,7%, glukozni sirup, ekstrakt kvasca, začini 3,5% (crni luk u prahu 2,7%, beli luk u prahu, kurkuma, kim), laktoza, šećer, surutka u prahu, arome (sadrže gluten iz pšenice i soju), paradajz u prahu 1,7%, mlečni protein, boja: karamel obični, kiselina: limunska kiselina.
na 100g | |
---|---|
Pakovanje (g) | 42 g |
Energija (kJ) | 1959 kJ |
Energija (kcal) | 470 kcal |
Masti (g) | 28 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 16.20 g |
Ugljeni hidrati (g) | 42 g |
- od kojih šećeri (g) | 15.10 g |
Vlakna (g) | 1.80 g |
Proteini (g) | 11.30 g |
So (g) | 9.70 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Mleko |
Da
|
Sadrži | - No Values |
Pšenica |
Da
|
Sadrži | - No Values |
Laktoza |
Da
|
Sadrži | - No Values |
Soja |
Da
|
Sadrži | - No Values |
Surutka |
Da
|
Sadrži | - No Values |
Jaja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Celer |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Dodati: 500g svinjskih šnicli, 600g krompira
Priprema: 1. U dubljem tiganju na 1 kašiki suncokretovog ulja (10g) na jačoj temperaturi propržiti šnicle dok ne porumene sa obe strane (oko 10 minuta). 2. Sklonite tiganj sa
vatre i izvadite šnicle iz tiganja. U tiganj sipajte 300 ml hladne vode i dodajte sadržaj kesice u tiganj pa kuvajte do ključanja. 3. Vratite šnicle u tiganj i dinstajte ih na slaboj
temperaturi dok ne omekšaju (oko 5 minuta). 4. Servirajte sa kuvanim krompirom.
Čuvati na suvom mestu.