Tvoj omiljeni ručak – nikad lakši! C ideja vam donosi ideju za današnji ručak: Piletina sa mlincima u bešamel sosu. U nekoliko jednostavnih koraka brzo ćete imati gotov ručak na stolu. Lagana kombinacija piletine i mlinaca u bešamel sosu… tako kremasto i ukusno. Samo 3 jednostavna koraka i ovo će biti novi porodični favorit! Zagarantovan uspeh i ukus!
kukuruzni skrob, pšenično brašno, suncokretovo ulje, mešavina sireva u prahu 14% (Camembert, sirevi sa plavom plesni/pljesni, Ementaler, Gauda) u promenljivim količinama/proporcijama, so 9,3%, laktoza, protein surutke, ekstrakt kvasca, začini (beli luk u prahu 2%, ruzmarin 0,2%), šećer, mlečni protein, arome, kiselina: limunska kiselina.
na 100g | |
---|---|
Pakovanje (g) | 35g |
Energija (kJ) | 1842kJ |
Masti (g) | 23,8g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 5,6g |
Ugljeni hidrati (g) | 44,2g |
- od kojih šećeri (g) | 7,7g |
Vlakna (g) | 1,4g |
Proteini (g) | 11,3g |
So (g) | 10.94g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Celer |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Soja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Jaja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Dodajte: 300g pilećeg belog mesa, 250g suvih mlinaca, 600ml mleka, 30g gauda sira
1. 300g pilećeg belog mesa izrezati na manje komade i propržiti na zagrejanom ulju (2 kašičice) u tiganju.
2. Rastvoriti sadržaj kesice u 600ml mleka i 50ml vode, promešati i preliti preko piletine. Mlince izlomiti na manje komade i dodati u tiganj.
3. Kada proključa, sipati smešu u posudu za pečenje i preko dodati rendani sir. Peći 15 min. u zagrejanoj rerni na 220°C.
Mm