Otkrij ukuse Azije uz ukusne MAGGI Saucy Noodles, instant rezance!
Inspirisani internacionalnom kuhinjom i ukusima iz Azije, ukusni MAGGI Saucy Noodles, instant rezanci, donose internacionalni ukus u vaš dom.
MAGGI Saucy Noodles, instant rezanci u pikantnom sosu sa ukusom piletine i susama, kombinacija su ukusa i mirisa inspirisanih orijentalnom kuhinjom koja vam omogućuje putovanje u udaljena područja Azije.
Savršeni za kratku pauzu na poslu ili kada ste u pokretu. Bilo da ste zaposlen profesionalac, student ili roditelj s mnogo obaveza, MAGGI Saucy Noodles, instant rezanci sa ukusom Teriyaki sosa u čaši, pravi su izbor za brz i ukusan obrok koji će vas zasititi neko vreme.
Za početak jednostavno uklonite poklopac, dodajte ključalu vodu do oznake sa unutrašnje strane čaše i ostavite 1 minutu, dobro promešajte i ostavite da odstoji još 4 minute. Tada je obrok spreman za jelo!
Probajte i druge ukuse MAGGI Saucy Noodles, instant rezanaca!
Kreativne i ukusne ideje za recepte za više inspiracije i raznolikosti pri kuvanju možete pronaći na www.mojrecept.rs
prženi rezanci 73,3% [PŠENIČNO brašno, suncokretovo ulje, so, sredstva za dizanje testa/tijesta (kalijum-karbonati, natrijum-karbonati)], skrob, šećer, arome, SOJIN umak u prahu (SOJA, PŠENICA, sol, maltoza), začini (beli/bijeli luk, crni luk, čili, đumbir, koriander, kim), šargarepa 0,6%, praziluk 0,6%, so, vlašac, suncokretovo ulje, ekstrakt kvasca, karamelizovani šećer.
| na 100g | |
|---|---|
| Energija (kJ) | 1919 |
| Energija (kcal) | 458 |
| Masti (g) | 18.8 |
| - od kojih zasićene masne kiseline (g) | 1.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 61.3 |
| - od kojih šećeri (g) | 8.1 |
| Vlakna (g) | 3.4 |
| Proteini (g) | 9.2 |
| So (g) | 3.2 |
| Allergen Item | Allergen Status | Allergen Description |
|---|---|---|
| Celer |
Da
|
Može da sadrži |
| Jaja |
Da
|
Može da sadrži |
| Mleko |
Da
|
Može da sadrži |
| Slačica |
Da
|
Može da sadrži |
| Susam |
Da
|
Može da sadrži |
| Pšenica |
Da
|
Može da sadrži |
| Soja |
Da
|
Može da sadrži |
N / A - nije navedeno
Način pripreme: