Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Cimet torta

Cimet torta

(0)
75 Min
Srednje
Vreme praznika nam se približava, što znači da trpezu treba obogatiti kolačima. Iznenadite sebe i svoje ukućane ovom savršenom uskršnjom tortom!

Sastojci

12 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 12 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3 
Jaja
100  g
Brašno
20  kaf. Kašičica
Šećer
12  g
Prašak za peciva
0.5  c
Ulje suncokreta
0.5  c
Mleko
100  g
Čokolada za kuvanje
60  g
Margarin
10  g
Vanilin šećer
10  g
C - cimet u prahu
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
17.1 g
Energija
254.6 kcal
Masti
19.1 g
Belančevina
4.1 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

75 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Šećer i vanilin šećer umutite sa jajima.
  • Korak 2

    10 Min
    Dodajte margarin, brašno, narendanu čokoladu i cimet, pa nastavite da mutite.
  • Korak 3

    10 Min
    Dodajte mleko i ulje i mutite dok ne postane jedna smesa.
  • Korak 4

    45 Min
    Izručite u okrugli kalup i pecite na 180 stepeni do 45 minuta.
  • Korak 5

    5 Min
    Na kraju narendajte čokoladu.
Cimet torta

Korak 1 od 5

Korak  1
Sastojci: Vanilin šećer, Vanilin šećer

Šećer i vanilin šećer umutite sa jajima.

Cimet torta

Korak 2 od 5

Korak  2
Sastojci: Čokolada za kuvanje, Margarin, Brašno, C Cimet U Prahu

Dodajte margarin, brašno, narendanu čokoladu i cimet, pa nastavite da mutite.

Cimet torta

Korak 3 od 5

Korak  3
Sastojci: Punomasno mleko, Ulje suncokreta

Dodajte mleko i ulje i mutite dok ne postane jedna smesa.

Cimet torta

Korak 4 od 5

Korak  4

Izručite u okrugli kalup i pecite na 180 stepeni do 45 minuta.

Cimet torta

Korak 5 od 5

Korak  5
Sastojci: Čokolada za kuvanje

Na kraju narendajte čokoladu.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
2 + 11 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Čokolada
  • Desert
  • Evropska kuhinja
  • Ispod 300 kcal
  • Lokalna kuhinja
  • Pečenje
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantično veče
  • Torte i kolači
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Izjava o pristupačnosti