Ovo jelo je optimizovano za 8 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Stavite sok od narandže, sok od limuna, maslinovo ulje, beli luk, C pileću kocku, šećer, C biber i C origano u blender. Pokrijte i blendajte dok ne dobijete glatku smesu.
Stavite komade piletine u veliku plastičnu kesu koja se može zatvoriti. Prelijte marinadom preko piletine. Zatvorite kesu i stavite u frižider na 2 sata ili preko noći da ukusi upiju.
Zagrejte rernu na 220°C. Stavite marinirane komade piletine, sa mesom okrenutim ka gore, u veliku posudu za pečenje. Ostavite marinadu za prelivanje tokom pečenja.
Pecite piletinu 50-55 minuta, povremeno prelivajući je sa marinadom. Kada je gotovo, ostavite da piletina odstoji 10 minuta pre nego što je poslužite.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.