Brzo, hranljivo i ukusno! Poslednju nedelju u maju ispratite uz kremastu supu od pečuraka sa dodatkom hleba sa belim lukom i sezonskim začinima!
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Kada se otopi dodajte seckani luk i pečurke pa prodinstajte 5 min.
Korak 3
2 Min
Kada luk omekša, a voda od pečuraka ispari dodajte brašno i promešajte.
Korak 4
3 Min
Dodajte vodu i C krem supu od pečuraka. Promešajte, pa posolite i pobiberite po želji.
Korak 5
10 Min
Nakon 15 minuta kuvanja, začinite sezonskim začinima po želji i poslužite sa preprčenim hlebom.
Korak 1
od
5
Sastojci:
Puter
U blago zagrejanu šerpu ubacite puter.
Korak 2
od
5
Sastojci:
Luk, Pečurke
Kada se otopi dodajte seckani luk i pečurke pa prodinstajte 5 min.
Korak 3
od
5
Sastojci:
Luk, Brašno
Kada luk omekša, a voda od pečuraka ispari dodajte brašno i promešajte.
Korak 4
od
5
Sastojci:
C krem supa od pečuraka
Dodajte vodu i C krem supu od pečuraka. Promešajte, pa posolite i pobiberite po želji.
Korak 5
od
5
Sastojci:
Zacin C Mešani Začin
Nakon 15 minuta kuvanja, začinite sezonskim začinima po želji i poslužite sa preprčenim hlebom.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.