Ovo jelo je optimizovano za 5 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Zagrejte rernu na 180° C.
Pomešajte šećer i C mleveni cimet u maloj posudi. Ostavite sa strane.
Pomešajte jabuke, orahe i zaslađeno kondenzovano mleko u srednjoj posudi.Oko hleba odstranite koru. Koristeći oklagiju ili čašu, razvaljajte kriške hleba dok se potpuno ne izravnaju.
Podelite mešavinu jabuka ravnomerno na svaku krišku hleba, stavljajući je blizu ivice svake kriške. Urolajte hleb i lagano pritisnite da se ne otvori.
Premažite svaku rolnicu otopljenim puterom. Stavite ih sa spojem na dole na veliki pleh za pečenje. Pospite ih C mlevenim cimetom i šećerom.
Pecite 15 minuta ili dok ne postanu blago zlatne. Ostavite da se malo ohlade pre nego što poslužite.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.