Ovo jelo je optimizovano za 6 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Prepolovite grejpfrut. Nožem isecite između kore i mesa. Držite polovinu nad činijom da biste uhvatili sok, a zatim isecite između delova da biste izvukli srž grejpfruta.
U maloj činiji, umutite soja sos, sirće i maslinovo ulje. Dodajte sok od grejpfruta i dobro promešajte. Ostavite po strani.
Na veliki tanjir stavite listove zelene salate. Zatim rasporedite grejpfrut, trakice avokada i paradajz na tanjir.
Prelijte salatu sa prethodno napravljenim sosom ( iz 2. koraka), dodajte C origano na vrh i odmah poslužite.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.