Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Filet lososa operite, pažljivo osušite papirnim ubrusom, isecite na komade od oko 150 g i poređajte ih na pleh sa kožom okrenutom prema dole.
U činiji pomešajte maslinovo ulje sa začinima i belim lukom, pasiranim kroz cediljku ili presu.
Premažite filete lososa sa strane gde je meso pripremljenim začinskim uljem.
Pecite u rerni zagrejanoj na 210°C oko 10–12 minuta.
Pečenog lososa poslužite uz THOMY Garlic majonezni sos, pečene krompiriće ili pirinač, uz dodatak omiljenog svežeg povrća, salate ili priloga od povrća.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.