Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Medenjaci

Medenjaci

(0)
60 Min
Srednje
Jednostavan recept za kolač posle ručka. Slatki medenjaci se lako prave a idelni su za prazničnu trpezu. Uživajte tokom uskršnjih praznika uz ove naše kolače!

Sastojci

20 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 20 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
Jaje
200  g
Šećer
1  c
Ulje suncokreta
2  šolje
Jogurt
200  g
Kakao u prahu
300  g
Brašno
1  kaf. Kašičica
Prašak za peciva
2  kaf. Kašičica
Soda bikarbona
18  g
C - cimet u prahu
150  g
Čokolada za kuvanje
20  g
Džem od kajsija
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
33.6 g
Energija
315.2 kcal
Masti
17.8 g
Belančevina
5.7 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

60 Мinuta
  • Korak 1

    15 Min
    Umutiti 2 jaja sa šećerom dodati ulje, jogurt, kakao, brašno, C cimet, prašak za pecivo i sodu bikarbonu.
  • Korak 2

    10 Min
    Polovinu mase staviti u podmazan pleh veličine 25x35 cm.
  • Korak 3

    25 Min
    Peći dok se malo ne napravi korica, pa premazati sa pekmezom, preko staviti drugu polovinu testa i sve skupa ispeći do kraja na 170 stepeni.
  • Korak 4

    10 Min
    Topao kolač premazati sa pekmezom i staviti glazuru od 150gr istopljene čokolade i 6 kašika ulja.
Medenjaci

Korak 1 od 4

Korak  1 Korak  1
Sastojci: Jaja, Kristal šećer, Suncokretovo Ulje, Jogurt, Kakao u prahu, C Cimet U Prahu, Prašak Za Pecivo, Soda bikarbona, Brašno

Umutiti 2 jaja sa šećerom dodati ulje, jogurt, kakao, brašno, C cimet, prašak za pecivo i sodu bikarbonu.

Medenjaci

Korak 2 od 4

Korak  2

Polovinu mase staviti u podmazan pleh veličine 25x35 cm.

Medenjaci

Korak 3 od 4

Korak  3
Sastojci: Džem od kajsija

Peći dok se malo ne napravi korica, pa premazati sa pekmezom, preko staviti drugu polovinu testa i sve skupa ispeći do kraja na 170 stepeni.

Medenjaci

Korak 4 od 4

Korak  4
Sastojci: Suncokretovo Ulje, Čokolada za kuvanje

Topao kolač premazati sa pekmezom i staviti glazuru od 150gr istopljene čokolade i 6 kašika ulja.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
4 + 14 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bakery products
  • Čokolada
  • Desert
  • Evropska kuhinja
  • Izvor vlakana
  • Kolačići / keksići
  • Lako
  • Lokalna kuhinja
  • Pečenje
  • Popodnevni obrok
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Rođendan
  • Torte i kolači
  • Uskrs
  • Užina
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Izjava o pristupačnosti