Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga
  • Recepti
  • Magazin
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • C
  • Prijavljivanje
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Osvežavajući gaspaćo
Video recept

Osvežavajući gaspaćo
Osvežavajući gaspaćo
Osvežavajući gaspaćo
Osvežavajući gaspaćo
Osvežavajući gaspaćo

Osvežavajući gaspaćo

(0)
45Min
Lako
Adimo
Brz tempo života zahteva lake recepte koji osvežavaju i duh i telo. Baš takav je i život Miloša Bikovića, a jelo koje njega u potpunosti regeneriše nakon celodnevnog snimanja je osvežavajući gaspaćo.

Sastojci

2 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 2 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
Paradajz
0.5 
Crveni luk
1 
Slatka paprika
1 
Krastavac
1 
Čen belog luka
1 
Jaje
0.5  kaf. Kašičica
Začin C
2  kaf. Kašičica
Maslinovo ulje
50  g
Krutoni
300  ml
Voda
2  g
C mleveni crni biber kesica 10g
1  grančica
Sveži peršun
2  kriške
Hleb
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Energija
349.91 kcal
Ugljeni hidrati
47.4 g
Belančevina
11.93 g
Masti
13.29 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

45 Мinuta
  • Korak 1

    3 Min
    Uklonite korice sa kriški hleba i potopite u vodu. Ostavite u činiji da odstoji. Najbolje koristiti bajat hleb, a od korica napravite prezle. Osvežavajući gaspaćo
  • Korak 2

    10 Min
    Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu. Osvežavajući gaspaćo
  • Korak 3

    5 Min
    Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite C biberom i peršunom. Dodajte vode ukoliko je potrebno da bi se sastojci lepo umutili. Osvežavajući gaspaćo
  • Korak 4

    15 Min
    Dobijenu smesu prespite u činiju. Ostavite gaspaćo u frižider da se ohladi. Osvežavajući gaspaćo
  • Korak 5

    10 Min
    Za to vreme skuvajte jaja, pa ih oljuštite, isecite i dodajte u ohlađeni gaspaćo. Osvežavajući gaspaćo
  • Korak 6

    2 Min
    Dodajte krutone. Poslužite i uživajte! Osvežavajući gaspaćo
Osvežavajući gaspaćo

Korak 1 od 6

Korak  1
Sastojci: Hleb

Uklonite korice sa kriški hleba i potopite u vodu. Ostavite u činiji da odstoji. Najbolje koristiti bajat hleb, a od korica napravite prezle.

Osvežavajući gaspaćo

Korak 2 od 6

Korak  2 Korak  2
Sastojci: Hleb, Maslinovo ulje, Čen belog luka, Krastavac, Slatka paprika, Crveni luk, Paradajz

Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu.

Osvežavajući gaspaćo

Korak 3 od 6

Korak  3
Sastojci: Sveži peršun, C mleveni crni biber kesica 10g, Voda, Maslinovo ulje

Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite C biberom i peršunom. Dodajte vode ukoliko je potrebno da bi se sastojci lepo umutili.

Osvežavajući gaspaćo

Korak 4 od 6

Korak  4

Dobijenu smesu prespite u činiju. Ostavite gaspaćo u frižider da se ohladi.

Osvežavajući gaspaćo

Korak 5 od 6

Korak  5 Korak  5
Sastojci: Krutoni, Jaje

Za to vreme skuvajte jaja, pa ih oljuštite, isecite i dodajte u ohlađeni gaspaćo.

Osvežavajući gaspaćo

Korak 6 od 6

Korak  6 Korak  6

Dodajte krutone. Poslužite i uživajte!

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
3 + 3 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Apetajzer
  • Balkanska
  • Branč
  • Fuzija
  • Grilovani
  • Leto
  • Miska
  • Polévky
  • Popodne
  • Pot vaření
  • Predjelo
  • Predjelo
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proleće
  • Rođendan
  • Ručak
  • Salata
  • Španska
  • Supa
  • Užina
  • Veče za dvoje

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Romantična večera uz špagete Bolognese

    Romantična večera uz špagete Bolognese

    54 Min Lako
  • Špikovana praseća plećka

    Špikovana praseća plećka

    125 Min Srednje
  • Bistra pileća super supa

    Bistra pileća super supa

    23 Min
  • Aromatični komadi piletine

    Aromatični komadi piletine

    785 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja