Letnji ručak za kreativno pražnjenje frižidera :) Ne bacajte ostatke parmezana ili gorgonzole već obogatite ukus C krem supe sa paradajzom i bosiljkom. Mala tajna: ukoliko je ohladite i dodate začine, dobijate i osvežavajući gaspaccio koji možete poslužiti i za večeru!
Sastojci
3
porcije
Ovo jelo je optimizovano za 3 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Sipati ulje u šerpu i zagrejati na jačoj temperaturi.
Korak 2
2 Min
Dodati brašno i malo ga propržiti.
Korak 3
13 Min
Sipati vodu i C krem supu sa paradajzom i bosiljkom i ostaviti da proključa.
Korak 4
3 Min
Začiniti svežim i suvim začinima po želji.
Korak 5
5 Min
Neposredno pred serviranje ubaciti komadiće gorgonzole ili parmezana.
Korak 1
od
5
Sipati ulje u šerpu i zagrejati na jačoj temperaturi.
Korak 2
od
5
Sastojci:
Brašno, Maslinovo ulje
Dodati brašno i malo ga propržiti.
Korak 3
od
5
Sastojci:
C krem supa paradajz bosiljak
Sipati vodu i C krem supu sa paradajzom i bosiljkom i ostaviti da proključa.
Korak 4
od
5
Sastojci:
Peršun, Celer
Začiniti svežim i suvim začinima po želji.
Korak 5
od
5
Sastojci:
Parmezan Sa Niskim Sadržajem Soli
Neposredno pred serviranje ubaciti komadiće gorgonzole ili parmezana.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.