Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Skuvati supu po uputstvu sa kesice.
Peršun, beli luk, paprike i meso naseckati na sitno.
Na tiganju na srednjoj vatri i maslinovom ulju propržiti sve začine, luk, paprike, pirinač i meso tokom 5 minuta. Dodati šolju vode pa kuvati još 10 minuta.
U ključalu supu dodati sve sastojke iz tiganja i zakuvati tokom dodatnih 10 minuta.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.