Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Pizza sa plodovima mora

Pizza sa plodovima mora

(0)
55 Min
Lako
Kupi sada
Leto je vreme za Pizzu sa morskim plodovima!
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  Češanja
Beli luk
10  g
C Peršunov List
4 
Ljuta Papričica
20  g
Belo vino
1  c
Mleko
1 
Kvasac
5  g
Beli Šećer
100  g
Pšenično Brašno
1  kaf. Kašičica
Šećer
1  kaf. Kašičica
So
1  sup. Kašika
Ulje suncokreta
30  g
Gauda sir
30  g
Paradajz
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
25.5 g
Energija
209.2 kcal
Masti
8.1 g
Belančevina
7.8 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

55 Мinuta
  • Korak 1

    30 Min
    U pola litra mlakog mleka rastopite paketić kvasca sa kašičicom šećera. Kad kvasac počne da nadolazi dodajte 2-3 kašike ulja, kašičicu soli i brašna taman toliko da se sve zamesi mekše, rastegljivo testo. Testo ostaviti da nadođe, zatim ga premesite i razvucite podloge za picu prema veličini pleha.
  • Korak 2

    5 Min
    Morske plodove prodinstajte na malo ulja i u belom vinu. Posolite i pobiberite. Dodajte sitno seckani peršun i beli luk.
  • Korak 3

    20 Min
    Razvučeno testo za pizzu prekrijte sa Gauda sirom, preko stavite morske plodove. Poređajte preko naseckani paradajz i malo seckanih ljutih feferona. Pecite 20 minuta na 200 stepeni.
Pizza sa plodovima mora

Korak 1 od 3

Korak  1 Korak  1 Korak  1
Sastojci: Pšenično Brašno, Kvasac, So, Šećer, Suncokretovo Ulje

U pola litra mlakog mleka rastopite paketić kvasca sa kašičicom šećera. Kad kvasac počne da nadolazi dodajte 2-3 kašike ulja, kašičicu soli i brašna taman toliko da se sve zamesi mekše, rastegljivo testo. Testo ostaviti da nadođe, zatim ga premesite i razvucite podloge za picu prema veličini pleha.

Pizza sa plodovima mora

Korak 2 od 3

Korak  2 Korak  2 Korak  2
Sastojci: Beli Šećer, So

Morske plodove prodinstajte na malo ulja i u belom vinu. Posolite i pobiberite. Dodajte sitno seckani peršun i beli luk.

Pizza sa plodovima mora

Korak 3 od 3

Korak  3
Sastojci: Ljuta Papričica, Gauda sir

Razvučeno testo za pizzu prekrijte sa Gauda sirom, preko stavite morske plodove. Poređajte preko naseckani paradajz i malo seckanih ljutih feferona. Pecite 20 minuta na 200 stepeni.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
13 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Filmsko veče
  • Fudbalska utakmica
  • Ispod 300 kcal
  • Italijanska kuhinja
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Lako
  • Leto
  • Mediteranska kuhinja
  • Morski plodovi
  • Na bazi paradajza
  • Pečenje
  • Pica
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantično veče
  • Set obroka
  • Utakmica
  • Večera

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Punjene pizza paprike

    Punjene pizza paprike

    65 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja