Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
U pola litra mlakog mleka rastopite paketić kvasca sa kašičicom šećera. Kad kvasac počne da nadolazi dodajte 2-3 kašike ulja, kašičicu soli i brašna taman toliko da se sve zamesi mekše, rastegljivo testo. Testo ostaviti da nadođe, zatim ga premesite i razvucite podloge za picu prema veličini pleha.
Morske plodove prodinstajte na malo ulja i u belom vinu. Posolite i pobiberite. Dodajte sitno seckani peršun i beli luk.
Razvučeno testo za pizzu prekrijte sa Gauda sirom, preko stavite morske plodove. Poređajte preko naseckani paradajz i malo seckanih ljutih feferona. Pecite 20 minuta na 200 stepeni.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.