Ukrasite uskršnju trpezu sa jajima punjenim krem sirom i kiselim krastavcima. Punjena jaja su odlični izbor za predjelo na Vašoj Uskršnjoj trpezi.
Sastojci
4
porcija
Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Tvrdo skuvajte jaja, ohladite ih pod mlazom hladne vode, oljuštite i isecite uzdužno na pola.
Korak 2
10 Min
Izvadite žumanca i propasirajte ih viljuškom. Penasto umutite krem sir sa kiselom pavlakom. Spojite žumanca sa sirom, dodajte so, biber, narendani kiseli krastavac, mirođiju i limunov sok po ukusu.
Korak 3
5 Min
Dobro promešajte, napunite polovine jaja i ukrasite po želji.
Korak 1
od
3
Sastojci:
Jaja
Tvrdo skuvajte jaja, ohladite ih pod mlazom hladne vode, oljuštite i isecite uzdužno na pola.
Izvadite žumanca i propasirajte ih viljuškom. Penasto umutite krem sir sa kiselom pavlakom. Spojite žumanca sa sirom, dodajte so, biber, narendani kiseli krastavac, mirođiju i limunov sok po ukusu.
Korak 3
od
3
Sastojci:
Jaja, C mleveni crni biber
Dobro promešajte, napunite polovine jaja i ukrasite po želji.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.