Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Riblja čorba

Riblja čorba

(0)
45 Min
Srednje
Kupi sada
Riblja čorba za nedeljni ručak je uvek dobra ideja! Potražite C ideju za ovo tradicionalno jelo u najbližoj prodavnici i zadivite svoje bližnje na nedeljnom ručku!
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3 
Luk
50  g
Suncokretovo Ulje
50  g
Belo vino
1  c
Sok od paradajza
8  g
C mleveni crni biber
1  kaf. Kašičica
Sirovo Sirće
1 
Ljuta Papričica
30  g
C ideja za riblju čorbu 75g
400  g
Bela Riba
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
11.2 g
Energija
307.7 kcal
Masti
18.9 g
Belančevina
20.8 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

45 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Crni luk iseckajte sitno ili ga sameljite, stavite na ulje, dodajte čašu vode i dinstajte.
  • Korak 2

    10 Min
    Dodajte C ideju za riblju čorbu i dobro promešajte da ne bude grudvica, zatim uspite vodu i ribu i ostavite da se kuva.
  • Korak 3

    5 Min
    Kad proključa, sklonite čorbu i dodajte so, malo bibera, sok od paradajza, belo vino, ljutu papriku (celu) i malo sirćeta.
  • Korak 4

    25 Min
    Stavite je opet na vatru i kuvajte dok ne proključa, pa je sklonite sa šporeta. Vaša ukusna riblja čorba je spremna!
Riblja čorba

Korak 1 od 4

Korak  1 Korak  1 Korak  1 Korak  1
Sastojci: Crni luk, Suncokretovo Ulje

Crni luk iseckajte sitno ili ga sameljite, stavite na ulje, dodajte čašu vode i dinstajte.

Riblja čorba

Korak 2 od 4

Korak  2
Sastojci: C ideja za riblju čorbu 75g, Bela Riba

Dodajte C ideju za riblju čorbu i dobro promešajte da ne bude grudvica, zatim uspite vodu i ribu i ostavite da se kuva.

Riblja čorba

Korak 3 od 4

Korak  3
Sastojci: Belo vino, Jabukovo sirće, Sok od paradajza, Ljuta Papričica, C mleveni crni biber

Kad proključa, sklonite čorbu i dodajte so, malo bibera, sok od paradajza, belo vino, ljutu papriku (celu) i malo sirćeta.

Riblja čorba

Korak 4 od 4

Korak  4

Stavite je opet na vatru i kuvajte dok ne proključa, pa je sklonite sa šporeta. Vaša ukusna riblja čorba je spremna!

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
4 + 15 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Kuvanje u šerpi
  • Lako
  • Leto
  • Lokalna kuhinja
  • Morski plodovi
  • Nema informacija o alergenima
  • Nizak sadržaj šećera
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Ručak
  • Starter
  • Supa
  • Supa
  • Supe
  • Uskrs
  • Večera
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Izjava o pristupačnosti