Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Crni luk iseckajte sitno ili ga sameljite, stavite na ulje, dodajte čašu vode i dinstajte.
Dodajte C ideju za riblju čorbu i dobro promešajte da ne bude grudvica, zatim uspite vodu i ribu i ostavite da se kuva.
Kad proključa, sklonite čorbu i dodajte so, malo bibera, sok od paradajza, belo vino, ljutu papriku (celu) i malo sirćeta.
Stavite je opet na vatru i kuvajte dok ne proključa, pa je sklonite sa šporeta. Vaša ukusna riblja čorba je spremna!
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.