Miloš nas je ovim ukusom vratio u detinjstvo. Pozovite mame i bake, neka podele sa vama tajnu najboljeg sutlijaša. Prava domaća lagana poslastica za poslužiti posle nedeljnog ručka.
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Skuvajte C pirinač u vodi u razmeri 1:3 (3 šolje vode na 1 šolju pirinča). Kada voda provri, dodajte mleko i sačekajte da se pirinač ukuva. Ukoliko želite nešto slađi sutlijaš, dodajte i malo smeđeg šećera.
Korak 2
5 Min
Dodajte vanilin šećer i grožđice i sve zajedno promešajte.
Korak 3
10 Min
Razdelite u činije i sačekajte da se ohladi. Na kraju začinite C cimetom i uživajte.
Korak 1
od
3
Skuvajte C pirinač u vodi u razmeri 1:3 (3 šolje vode na 1 šolju pirinča). Kada voda provri, dodajte mleko i sačekajte da se pirinač ukuva. Ukoliko želite nešto slađi sutlijaš, dodajte i malo smeđeg šećera.
Korak 2
od
3
Dodajte vanilin šećer i grožđice i sve zajedno promešajte.
Korak 3
od
3
Razdelite u činije i sačekajte da se ohladi. Na kraju začinite C cimetom i uživajte.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.