Ovo jelo je optimizovano za 10 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Svinjsko meso iseći na manje šnicle.
Svaku šniclu razlupati tučkom za meso i dobro začiniti.
Šnicle uvaljati u brašno sa jedne strane. U zagrejan tiganj sipati ulje i stavljati jednu po jednu šniclu. Na svaku šniclu staviti jedan sloj pršute.
Kada se meso zapeče okrenuti na drugu stranu da bi se pršuta zapekla.
Sadržaj kesice C ideja za Piletinu 4 sira rastvoriti u pavlaci za kuvanje i preliti preko mesa.
Dinstati meso dok ne bude gotovo i dok ne omekša. Poslužiti uz salatu.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.