Ovo jelo je optimizovano za 3 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Zagrejati u tiganju 3 kašike maslinovog ulja. Dok se ulje zagreje iseći belo meso na kockice. Dodati meso u tiganj i propržiti ga sa svih strana. Dok se meso prži dodati Začin C i povremeno promešati. Meso je gotovo kada voda ispari i komadići se pomalo zapeku. Ostaviti meso da se ohladi.
Zelenu salatu oprati i odvojiti listove pa ih iseći. Iseći i paradajz na kockice pa dodati salati. Krastavcu odstraniti krajeve pa ga na rende za kupus izrendati na listiće. Preliti sa malo maslinovog ulja, malo bibera, pola mere soli i malo peršunovog lista pa promešati.
Grčkom jogurtu dodati malo soli, ostatak bibera i malo peršunovog lista. Dodati i malo maslonovog ulja i sve izmešati. U činiju za posluživanje staviti salatu sa piletinom, preko dodati komadiče mladog sira i sve preliti sa malo preliva. Ponoviti postupak još jednom pa salatu poslužiti uz krutone ili dvopek.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.