Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Špagete sa domaćim pesto sosom

Špagete sa domaćim pesto sosom

(0)
20 Min
Srednje
Kupi sada
Ovonedeljni ručak produžiće vaše vikend raspoloženje! Predstavljamo vam C špagete sa domaćim pesto sosom koje možete ohladiti i poslužiti i za večeru.
Kupi sada

Sastojci

5 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 5 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Pasta
5  g
Puter
35  g
Svež Bosiljak
40  g
Pinjole
40  g
Rendani Parmesan
3  Češanja
Beli luk
100  mg
Maslinovo ulje
10  g
Začin C mešavina začina
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
79.5 g
Energija
479.4 kcal
Masti
10.1 g
Belančevina
17.1 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

20 Мinuta
  • Korak 1

    10 Min
    Skuvajte špagete u slanoj vodi i dobro ocedite.
  • Korak 2

    3 Min
    Stavite seckani bosiljak, pinjole, sireve i beli luk u blender. Dodajte 50 ml maslinovog ulja, kašičicu Začina C iz bašte i so, pa sjedinite smesu u blenderu.
  • Korak 3

    5 Min
    U posebnom tiganju otopite puter i dodajte par kašika pripremljenog pesta i sve kratko izmešajte.
  • Korak 4

    2 Min
    Prelijte spremljene špagete.
Špagete sa domaćim pesto sosom

Korak 1 od 4

Korak  1 Korak  1
Sastojci: Taljatele

Skuvajte špagete u slanoj vodi i dobro ocedite.

Špagete sa domaćim pesto sosom

Korak 2 od 4

Korak  2
Sastojci: Svež Bosiljak, Maslinovo ulje, Začin C mešavina začina, Čena belog luka

Stavite seckani bosiljak, pinjole, sireve i beli luk u blender. Dodajte 50 ml maslinovog ulja, kašičicu Začina C iz bašte i so, pa sjedinite smesu u blenderu.

Špagete sa domaćim pesto sosom

Korak 3 od 4

Korak  3
Sastojci: Puter

U posebnom tiganju otopite puter i dodajte par kašika pripremljenog pesta i sve kratko izmešajte.

Špagete sa domaćim pesto sosom

Korak 4 od 4

Korak  4
Sastojci: Taljatele

Prelijte spremljene špagete.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
4 + 10 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Evropska kuhinja
  • Filmsko veče
  • Glavno jelo
  • Glavno jelo
  • Italijanska kuhinja
  • Iz tiganja
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Kutija za ručak za odrasle
  • Lako
  • Leto
  • Nema informacija o alergenima
  • Nizak sadržaj šećera
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Povoljno
  • Prijatelji
  • Romantično veče
  • Ručak
  • Sir
  • Sos
  • Testenina
  • Testenina / Nudle
  • Večera
  • Vikendi

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Romantična večera uz špagete Bolognese

    Romantična večera uz špagete Bolognese

    54 Min Lako
  • Špagete milaneze i domaće ćufte

    Špagete milaneze i domaće ćufte

    32 Min Srednje

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja