Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Tradicionalni gulaš

Tradicionalni gulaš

(0)
140 Min
Srednje
Kupi sada
Sunčani novembarski dan i topao tanjir tradicionalnog gulaša: to je recept za savršenu nedelju!
Kupi sada

Sastojci

5 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 5 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
Crni luk
2  Češanja
Beli luk
3  g
Začin C
30  g
C ideja za gulaš
3  g
C crvena začinska paprika
3  g
C crni biber - mleveni
2  listovi
C lovorov list
500  ml
Voda
500  g
Govedina
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Energija
317.7 kcal
Masti
26.2 g
Belančevina
11.5 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

140 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Iseckajte crni i beli luk, propržite ih na ulju, pa dodajte prethodno isečeno meso.
  • Korak 2

    15 Min
    Promešajte, poklopite pa ostavite da se krčka na tihoj vatri narednih desetak minuta. Nakon toga nalijte oko 100 ml tople vode, pa ponovo poklopite. Povremeno proveravajte da li je voda isparila, pa po potrebi dodajte još.
  • Korak 3

    60 Min
    Nakon 60 minuta, dodajte Začin C, začinsku papriku, C biber i lovorov list.
  • Korak 4

    60 Min
    Umutite C ideju za tradicionalnih gulaš u 400 ml vode i dodajte u lonac. Nakon sat vremena gulaš je gotov!
Tradicionalni gulaš

Korak 1 od 4

Korak  1 Korak  1 Korak  1
Sastojci: Crni luk (naseckan), Čena belog luka, Suvo goveđe meso

Iseckajte crni i beli luk, propržite ih na ulju, pa dodajte prethodno isečeno meso.

Tradicionalni gulaš

Korak 2 od 4

Korak  2 Korak  2

Promešajte, poklopite pa ostavite da se krčka na tihoj vatri narednih desetak minuta. Nakon toga nalijte oko 100 ml tople vode, pa ponovo poklopite. Povremeno proveravajte da li je voda isparila, pa po potrebi dodajte još.

Tradicionalni gulaš

Korak 3 od 4

Korak  3 Korak  3
Sastojci: C lovorov list, Začin C, C Crvena slatka mlevena začinska paprika  100g, C mleveni crni biber

Nakon 60 minuta, dodajte Začin C, začinsku papriku, C biber i lovorov list.

Tradicionalni gulaš

Korak 4 od 4

Korak  4
Sastojci: Voda, C ideja za gulaš

Umutite C ideju za tradicionalnih gulaš u 400 ml vode i dodajte u lonac. Nakon sat vremena gulaš je gotov!

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
5 + 10 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Čorbasta jela
  • Evropska kuhinja
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Govedina
  • Hungarian cuisine
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Kuvanje u šerpi
  • Lokalna kuhinja
  • Ostalo
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Ručak
  • Supe
  • Večera
  • Večera
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja