Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Šaran sa suvim šljivama

Šaran sa suvim šljivama

(3)
45 Min
Lako
Budite kreativni i ove nedelje pripremite omiljeni riblji specijalitet ili unesite ukus modernog u tradicionalnu slavsku trpezu!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Kg
Šaran
1  c
Vino
1 
Crni luk
4  g
C crni biber u zrnu
1  kaf. Kašičica
Začin C iz bašte
200  g
Šljive, suve
2  sup. Kašike
Maslinovo ulje
1 
Limun
1  kaf. Kašičica
Ruzmarin
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
37.3 g
Energija
557.6 kcal
Masti
21.1 g
Belančevina
46.2 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

45 Мinuta
  • Korak 1

    10 Min
    Očistite ribu i zasecite je na nekoliko mesta sa obe strane. Dobro posolite i ostavite da odstoji par minuta.
  • Korak 2

    5 Min
    Očistite i isecite luk na kolutove pa ga rasporedite po dnu zemljane ili vatrostalne posude. Stavite ribu u posudu i okolo poređajte suve šljive očišćene od koštica.
  • Korak 3

    30 Min
    Začinite Začinom C iz bašte i C biberom, pa prelijte vinom i uljem. Pecite na 180 stepeni narednih pola sata. Uživajte u aromi i ukusu ovako spremljenog posnog ručka!
Šaran sa suvim šljivama

Korak 1 od 3

Korak  1

Očistite ribu i zasecite je na nekoliko mesta sa obe strane. Dobro posolite i ostavite da odstoji par minuta.

Šaran sa suvim šljivama

Korak 2 od 3

Korak  2 Korak  2

Očistite i isecite luk na kolutove pa ga rasporedite po dnu zemljane ili vatrostalne posude. Stavite ribu u posudu i okolo poređajte suve šljive očišćene od koštica.

Šaran sa suvim šljivama

Korak 3 od 3

Korak  3 Korak  3

Začinite Začinom C iz bašte i C biberom, pa prelijte vinom i uljem. Pecite na 180 stepeni narednih pola sata. Uživajte u aromi i ukusu ovako spremljenog posnog ručka!

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Ukupna ocena

4.0 od 5
4
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
00
11
00
00
00

Recenzije

4

odlican recept

odlican recept, ja postim i lako se moze napraviti kao posno jelo
svaka cast za ovo
Mirko (nije provereno) 11/24/2021-03:51 CET
Da li je ovo korisna recenzija?

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
3 + 6 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Autentična kuhinja
  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Dinstana jela
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Lokalna kuhinja
  • Morski plodovi
  • Nova godina
  • Ostalo
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Proslava
  • Riba
  • Ručak
  • Sa ribom
  • Uskrs
  • Večera
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja