Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
C Mleveni crni biber, kesica 20g FOP
C Mleveni crni biber, kesica 20g BOP

C Mleveni crni biber, kesica 20g

C proizvodi
(0)
.

Informacije o proizvodu

C MLEVENI CRNI BIBER 
Biber vodi poreklo iz vlažnih prašuma zapadne indijske obale. Crni biber je nezreo zeleni plod koji sušenjem dobija tamnu boju. Ima izražen oštar aromatični miris i oštar ljuti ukus. 
C Mleveni crni biber je univerzalni začin za pripremanje svih vrsta pečenog i kuvanog mesa, gulaša, supa, marinada, sosova

Kreativne i ukusne ideje za recepte za više inspiracije i raznolikosti pri kuvanju možete pronaći na https://www.mojrecept.rs/recepti/

.

Sastojci u proizvodu

Mleveni crni biber

Više informacija

.

Nutritivna vrednost proizvoda

per 100g/ml
Pakovanje (g) 20 g
Energija (kJ) 0 kJ
Energija (kcal) 0 kcal
Masti (g) 0 g
- od kojih zasićene masne kiseline (g) 0 g
Ugljeni hidrati (g) 0 g
- od kojih šećeri (g) 0 g
Vlakna (g) 0 g
Proteini (g) 0 g
So (g) 0 g
.

Alergeni u proizvodu

Allergen Item Allergen Status Allergen Description
Celer
Da
Može da sadrži

N / A - nije navedeno

.

Karakteristike i prednosti

  • prirodni začin
  • za obogaćivanje ukusa jela i zalogaja
  • pakovanje namenjeno za reciklažu
.

Priprema

RECEPT ZA SVINJSKO MESO U SOSU. 
Potrebno: svinjske šnicle ili krmenadle, 1-2 čaše kisele pavlake, 2 manje glavice crnog luka, 1-2 kašičice C senfa, 1 jaje, C mleveni crni biber, ulje, sok od pola limuna, so. 
Priprema : Meso posoliti i pobiberiti , ispržiti na ulju i složiti u posudu za serviranje, Na istoj masnoći propržiti sitno iseckani luk. Dodati umućena jaja, senf, pavlaku, limunov sok, dosta mlevenog bibera i soli po potrebi, prokuvati 2-3 minuta, dok se ne zgusne i preliti šnicle.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
10 + 8 =
Molimo ispunite captcha polje
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja