C MLEVENI CRNI BIBER
Biber vodi poreklo iz vlažnih prašuma zapadne indijske obale. Crni biber je nezreo zeleni plod koji sušenjem dobija tamnu boju. Ima izražen oštar aromatični miris i oštar ljuti ukus.
C Mleveni crni biber je univerzalni začin za pripremanje svih vrsta pečenog i kuvanog mesa, gulaša, supa, marinada, sosova
Mleveni crni biber
per 100g/ml | |
---|---|
Pakovanje (g) | 20 g |
Energija (kJ) | 0 kJ |
Energija (kcal) | 0 kcal |
Masti (g) | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 0 g |
Ugljeni hidrati (g) | 0 g |
- od kojih šećeri (g) | 0 g |
Vlakna (g) | 0 g |
Proteini (g) | 0 g |
So (g) | 0 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Celer |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
RECEPT ZA SVINJSKO MESO U SOSU.
Potrebno: svinjske šnicle ili krmenadle, 1-2 čaše kisele pavlake, 2 manje glavice crnog luka, 1-2 kašičice C senfa, 1 jaje, C mleveni crni biber, ulje, sok od pola limuna, so.
Priprema : Meso posoliti i pobiberiti , ispržiti na ulju i složiti u posudu za serviranje, Na istoj masnoći propržiti sitno iseckani luk. Dodati umućena jaja, senf, pavlaku, limunov sok, dosta mlevenog bibera i soli po potrebi, prokuvati 2-3 minuta, dok se ne zgusne i preliti šnicle.