Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
C Ideja za sarmu i punjenu papriku kesica

C Ideja za sarmu i punjenu papriku kesica 50g

C proizvodi
(0)
.

Informacije o proizvodu

Praškasta smeša sa sušenim povrćem i začinima za pripremu Sarme/Punjene paprike.

.

Sastojci u proizvodu

So 26,5%, sušeno povrće 16% (crni luk, paradajz u prahu, krompirove ljuspice), začini 15,6% (mlevena začinska paprika, peršun list, mleveni crni biber, beli luk u
prahu), kukuruzni skrob, pšenično brašno, jaja u prahu, šećer, ekstrakti kvasca, arome (sadrži mleko i soju).

Povezani recepti

Pokaži još recepata

C Punjene paprike

C Punjene paprike

45 Min Srednje
Domaća sarma

Domaća sarma

125 Min Srednje

Pokaži još recepata

Više informacija

.

Nutritivna vrednost proizvoda

na 100g
Pakovanje (g) 50 g
Energija (kJ) 1076 kJ
Energija (kcal) 255 kcal
Masti (g) 3.8 g
- od kojih zasićene masne kiseline (g) 1.2 g
Ugljeni hidrati (g) 39.7 g
- od kojih šećeri (g) 12.2 g
Vlakna (g) 10.1 g
Proteini (g) 10.4 g
So (g) 27.4 g
.

Alergeni u proizvodu

Allergen Item Allergen Status Allergen Description
Pšenica
Da
Sadrži
Jaja
Da
Sadrži
Mleko
Da
Sadrži
Soja
Da
Sadrži
Celer
Da
Može da sadrži

N / A - nije navedeno

.

Karakteristike i prednosti

•Veoma ukusno / Izvrstan ukus
•Uspeh je zagarantovan
•Jednostavan spisak sastojaka
•Koraci za pripremu
•Raznovrsnost u svakodnevnoj ishrani
.

Priprema

Dodati: 500 g junećeg mlevenog/mljevenog mesa,6 žutih paprika babura srednje veličine, 100 g pirinča, 1 kašiku slatke začinske paprike, hleb.


Priprema:

  1. Sadržaj kesice rastvoriti u 100ml mlake vode i ostaviti da odstoji 10 min. 
  2. Smešu pomešati sa 500g mlevenog mesa i 100g prethodno opranog pirinča. 
  3. Paprike prethodno očišćene od semenki napuniti filom i zatvoriti sa kolutom krompira ili paradajza. Napunjene paprike posuti kašikom slatke začinske paprike i zaliti vodom dok ne budu potopljene.
  4. Zagrejati do ključanja, a zatim kuvati u polupokrivenoj šerpi 60 min na umerenoj vatri. Služiti uz 6 kriški hleba.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
1 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja