Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Domaća sarma

Domaća sarma

(0)
125 Min
Srednje
Kupi sada
Polako ali sigurno ulazimo u sezonu naših velikih slava! A neizostavni deo svake slavske gozbe jeste sarma. Predstavljamo vam našu ideju, a vi podelite sa nama vašu tajnu za savršenu sarmu koju ćete poslužiti porodici i prijateljima!
Kupi sada

Sastojci

6 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 6 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Mleveno Meso
100  g
Pirinač
10  g
C začinska paprika slatka kesica 100g
12  listovi
Kiseli kupus
1  kesica
C Ideja za sarmu i punjenu papriku kesica 50g
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
18.7 g
Energija
200.1 kcal
Masti
3.6 g
Belančevina
21.3 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

125 Мinuta
  • Priprema C ideje za sarmu

    10 Min
    C ideju za sarmu rastvorite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.
  • Meso

    5 Min
    Smešu pomešajte sa mesom i prethodno opranim pirinčem.
  • Zavijanje sarme

    10 Min
    Kašiku fila stavite na list kupusa, formirajte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom dok ne budu potopljene.
  • Kuvanje i završetak

    100 Min
    Kuvajte sarme najpre do ključanja, a zatim u polupokrivenoj šerpi narednih 90 minuta na umerenoj vatri. Po želji dodajte lovorov list.
Domaća sarma

Priprema C ideje za sarmu od 4

Priprema C ideje za sarmu
Sastojci: C Ideja za sarmu i punjenu papriku kesica 50g

C ideju za sarmu rastvorite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.

Domaća sarma

Meso od 4

Meso
Sastojci: Pirinač, Mleveno Meso

Smešu pomešajte sa mesom i prethodno opranim pirinčem.

Domaća sarma

Zavijanje sarme od 4

Zavijanje sarme
Sastojci: Mleveno Meso, Kiseli kupus, C začinska paprika slatka kesica 100g

Kašiku fila stavite na list kupusa, formirajte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom dok ne budu potopljene.

Domaća sarma

Kuvanje i završetak od 4

Kuvanje i završetak

Kuvajte sarme najpre do ključanja, a zatim u polupokrivenoj šerpi narednih 90 minuta na umerenoj vatri. Po želji dodajte lovorov list.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
11 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Dinstana jela
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jesen
  • Nema informacija o alergenima
  • Nizak sadržaj šećera
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Prvi slijed
  • Ručak
  • Set obroka
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja