Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga
  • Recepti
  • Magazin
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • C
  • Prijavljivanje
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
C taljatele sa pečurkama

C Trattoria a Casa Recept za Taljatelje sa pečurkama 40g

(0)
Product Adimo
Kupi sada
.

Informacije o proizvodu

Dehidrisana praškasta smeša sa šitaki pečurkama i vrganjima za pripremu jela sa testeninom.

.

Sastojci u proizvodu

pšenično brašno, kukuruzni skrob, so 10,3%, surutka u prahu, suncokretovo ulje, sojino brašno, ekstrakt kvasca, sušene pečurke 2% (vrganj 1%, šitake pečurke 1%), sušeni crni luk 2%, laktoza, arome, začini, karamelizovani šećerni sirup, mlečni protein.

Povezani recepti

Pokaži još recepata

Taljatele sa pečurkama

Taljatele sa pečurkama

14 Min Lako

Pokaži još recepata

Više informacija

.

Nutritivna vrednost proizvoda

na 100g/ml
Pakovanje (g) 40 g
Energija (kJ) 1520 kJ
Energija (kcal) 361
Masti (g) 10.1 g
- od kojih zasićene masne kiseline (g) 1 g
Ugljeni hidrati (g) 54.5 g
- od kojih šećeri (g) 7.9 g
Vlakna (g) 3 g
Proteini (g) 11.1 g
So (g) 10.85 g
.

Alergeni u proizvodu

AllergenItem AllergenStatus AllergenDescription
Gluten
Da
Može da sadrži - No Values
Surutka
Da
Može da sadrži - No Values
Soja
Da
Može da sadrži - No Values
Laktoza
Da
Može da sadrži - No Values
Mleko
Da
Može da sadrži - No Values
Celer
Da
Može da sadrži - No Values
Jaja
Da
Može da sadrži - No Values

N / A - nije navedeno

.

Karakteristike i prednosti

Jednostavni sastojci, bez dodatih boja i konzervansa
Sa crnim lukom sazrelim na suncu.
.

Priprema

Sastojci: 300g šampinjona, 1-2 češnja belog luka, 250g taljatela, 150ml pavlake za kuvanje
1. Pržiti 2-3 minuta samleven beli luk i narezane šampinjone u šerpi na 1-2 kašike suncokretovog ulja na srednjoj temperaturi.
2. Sipati sadržaj kesice u 250ml mlake vode, dodati 150 ml pavlake za kuvanje, mešati da se ne bi stvorile grudvice.
3. Preliti beli luk i šampinjone sa pripremljenom smesom i kuvati još 3 minuta na srednjoj temperaturi uz blago mešanje.
4. Dodati skuvane i oceđene taljatele u šerpu sa sosom i lagano mešati dok se ne sjedini, a zatim skloniti sa vatre. Servirati sa parmezanom.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
3 + 12 =
Molimo ispunite captcha polje
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja