Ovo jelo je optimizovano za 3 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Pržiti 2-3 minuta samleven beli luk i narezane šampinjone u šerpi na 1-2 kašike suncokretovog ulja na srednjoj temperaturi.
Korak 2
2 Min
Sipati sadržaj kesice u 250ml mlake vode, dodati 150 ml pavlake za kuvanje, mešati da se ne bi stvorile grudvice.
Korak 3
3 Min
Preliti beli luk i šampinjone sa pripremljenom smesom i kuvati još 3 minuta na srednjoj temperaturi uz blago mešanje.
Korak 4
4 Min
Dodati skuvane i oceđene taljatele u šerpu sa sosom i lagano mešati dok se ne sjedini, a zatim skloniti sa vatre. Servirati sa parmezanom.
Korak 1
od
4
Sastojci:
Beli luk, Suncokretovo ulje, Šampinjoni
Pržiti 2-3 minuta samleven beli luk i narezane šampinjone u šerpi na 1-2 kašike suncokretovog ulja na srednjoj temperaturi.
Korak 2
od
4
Sastojci:
Voda, Pavlaka za kuvanje, C Trattoria a Casa Recept za Taljatelje sa pečurkama 40g
Sipati sadržaj kesice u 250ml mlake vode, dodati 150 ml pavlake za kuvanje, mešati da se ne bi stvorile grudvice.
Korak 3
od
4
Preliti beli luk i šampinjone sa pripremljenom smesom i kuvati još 3 minuta na srednjoj temperaturi uz blago mešanje.
Korak 4
od
4
Sastojci:
Pasta
Dodati skuvane i oceđene taljatele u šerpu sa sosom i lagano mešati dok se ne sjedini, a zatim skloniti sa vatre. Servirati sa parmezanom.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.