Dehidrisana praškasta smeša sa šitaki pečurkama i vrganjima za pripremu jela sa testeninom.
pšenično brašno, kukuruzni skrob, so 10,3%, surutka u prahu, suncokretovo ulje, sojino brašno, ekstrakt kvasca, sušene pečurke 2% (vrganj 1%, šitake pečurke 1%), sušeni crni luk 2%, laktoza, arome, začini, karamelizovani šećerni sirup, mlečni protein.
na 100g/ml | |
---|---|
Pakovanje (g) | 40 g |
Energija (kJ) | 1520 kJ |
Energija (kcal) | 361 |
Masti (g) | 10.1 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 1 g |
Ugljeni hidrati (g) | 54.5 g |
- od kojih šećeri (g) | 7.9 g |
Vlakna (g) | 3 g |
Proteini (g) | 11.1 g |
So (g) | 10.85 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Gluten |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Surutka |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Soja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Laktoza |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Mleko |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Celer |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
Jaja |
Da
|
Može da sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Sastojci: 300g šampinjona, 1-2 češnja belog luka, 250g taljatela, 150ml pavlake za kuvanje
1. Pržiti 2-3 minuta samleven beli luk i narezane šampinjone u šerpi na 1-2 kašike suncokretovog ulja na srednjoj temperaturi.
2. Sipati sadržaj kesice u 250ml mlake vode, dodati 150 ml pavlake za kuvanje, mešati da se ne bi stvorile grudvice.
3. Preliti beli luk i šampinjone sa pripremljenom smesom i kuvati još 3 minuta na srednjoj temperaturi uz blago mešanje.
4. Dodati skuvane i oceđene taljatele u šerpu sa sosom i lagano mešati dok se ne sjedini, a zatim skloniti sa vatre. Servirati sa parmezanom.