Dodatak jelima sa povrćem
so 33%, začini 32,1% (bijeli luk u granulama *10%, mljevena začinska paprika*, mljeveni crni biber* 3%, peršun list* 3%, kari*, mljeveni đumbir*, origano*, koriander*, mljevena ljuta začinska paprika*, ruzmarin list*), sušeno povrće 18,5% (crni luk*, šargarepa*, paprika*, praziluk*), morska so 5%, šećer,* jabuka u prahu*, ekstrakt kvasca, pšenični skrob, limunov sok u prahu*, prirodne arome*. *prirodni sastojci
| na 100g/ml | |
|---|---|
| Pakovanje (g) | 20 g |
| Energija (kJ) | 878 kJ |
| Energija (kcal) | 209 kcal |
| Masti (g) | 2.3 g |
| - od kojih zasićene masne kiseline (g) | 0.4 g |
| Ugljeni hidrati (g) | 33.1 g |
| - od kojih šećeri (g) | 13.4 g |
| Vlakna (g) | 11.2 g |
| Proteini (g) | 8 g |
| So (g) | 38.1 g |
| Allergen Item | Allergen Status | Allergen Description |
|---|---|---|
| Jaja |
Da
|
Može da sadrži |
| Mleko |
Da
|
Može da sadrži |
| Soja |
Da
|
Može da sadrži |
| Celer |
Da
|
Može da sadrži |
N / A - nije navedeno
Predlog za pripremu: 1kg pilećeg filea za prženje u tiganju
Pileće grudi iseckajte na kockice (debljine 1 cm) i začinite sadržajem kesice. Prelijte sa 4 kašike ulja (oko 40 ml) i dobro promešajte. Ostavite da odstoji 30 minuta u frižideru.Pržite začinjeno meso na zagrejanom tiganju dok ne porumeni sa obe strane. Vreme prženja je 10-12 minuta. Pred kraj prženja po želji dodajte do 50 ml pavlake za kuvanje.