Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • MyMenu Plan
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Aromatični komadi piletine

Aromatični komadi piletine

(0)
785 Min
Srednje
Aromatična piletina je savršeni recept sa sve sladokusce koji uživaju da eksperimentišu sa ukusima.
Dodaj u MyMenu Plan

Moraš imati nalog da bi nastavio/la

Prijavi se ili napravi nalog

Sastojci

6 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 6 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
5 
Limun
10  g
Đumbira
4  kaf. Kašičica
Đumbir u prahu
2  kaf. Kašičica
Korijander
1.5  sup. Kašike
Med
2  sup. Kašike
Maslinovo ulje
1  Kg
Pileće meso
1  Češanj
Beli luk
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
10.6 g
Energija
436.1 kcal
Masti
29.8 g
Belančevina
31.8 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

785 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Iscedite jedan limun, a ostala 4 presecite na pola i ostavite sa strane.
  • Korak 2

    5 Min
    U avanu pomešajte limunov sok, beli luk, sveži i đumbir u prahu, korijander i med i dodajte maslinovo ulje dok ne dobijete gustu pastu.
  • Korak 3

    720 Min
    Razmažite dobijenu pastu preko komada piletine, i dobro utrljajte u sve procepe u mesu. Najbolje bi bilo da ostavite da se marinira u ovom sosu preko noći.
  • Korak 4

    5 Min
    Zagrejte rernu na 190 stepeni. Iseckajte ostale limunove na sitne komade (sa sve korom).
  • Korak 5

    5 Min
    U pleh stavite maslinovo ulje i zagrejte ga na plotni. Uklonite marinadu sa piletine, začinite i postavite u pleh tako da je kožica sa donje strane kako bi dobila boju pre nego što stavite u rernu.
  • Korak 6

    5 Min
    Dodajte iseckani limun u pleh, i promešajte da budu u ulju. Okrenite piletinu tako da je kožica sa gornje strane.
  • Korak 7

    40 Min
    Stavite pleh u rernu na 30-40 minuta. Proveravajte povremeno jer med može lako da zagori. Kada jelo bude spremno biće zlatno braon i lepljivo. Pre nego što poslužite pustite da odstoji 5 minuta.
Dodaj u MyMenu Plan

Moraš imati nalog da bi nastavio/la

Prijavi se ili napravi nalog

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih media items.
Image CAPTCHA
Get new captcha!
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bez glutena
  • Bez glutena
  • Bez jaja
  • Bez kikirikija
  • Bez laktoze
  • Bez laktoze
  • Bez orašastih plodova
  • Bez rakova
  • Bez ribe
  • Bez svinjetine
  • Bogato proteinima
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Leto
  • Niska količina soli
  • Nizak sadržaj šećera
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Ručak
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Izjava o pristupačnosti